Asus isi continua ascensiunea in piata telefoanelor mobile

0

Prima generație de Zenfone nu a fost proastă, a fost oribilă din toate punctele de vedere. Primul model a fost atât de prost încât Asus părea condamnată și era clar pentru toată lumea că telefoanele lor vor fi doar de umplutură într-o piață dominată de Samsung, Apple sau HTC. 

Cei de la ASUS nu au fost de acord, astfel că au lansat Zenfone 2 cu o idee simplă la bază- Telefon super performant la un preț…..SUPER MIC! Practic, au lansat moda pe care o vedem astăzi cu telefoane foarte bine dotate la un preț mai accesibil. Zenfone 2 a fost telefonul care m-a făcut să apreciez Asus, chiar dacă a venit încărcat de o grămadă de progrămele inutile. Printre acele progrămele au fost câteva foarte bune fără de care nu aș mai putea utiliza un telefon. De aceea încă am Zenfone 2, iar următorul telefon o să fie Zenfone 4 care tocmai a fost lansat și arată DEMENȚIAL! Zenfone 3 a fost și el apreciat, și îl găsiți la un preț foarte bun!!!

Zenfone 4 are camera duală și o să fie lansat în 6 variante. Pe mine mă interesează cea de bază, Selfie nu mă pasionează, iar Pro-ul o să fie mai scump. De când am Asus mi s-a instalat o idee în cap de care nu mai scap. Nu dau mai mult de 1700 de lei pe un telefon. Poate 2000 de lei dacă sunt entuziasmat tare și nu mai vreau să aștept.

Zenfone 4 o să fie lansat la prețul de 399 de dolari. În România probabil o să ajungă pe la 2000 de lei, sper, dacă nu sunt foarte nesimțiți ăștia de la noi. Dar cu timpul prețul o să se stabilizeze pe la 1600 de lei.

Zenfone 4 vine cu Android 7 și ZenUI 4 care a fost redesenat și adus în timpurile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here