Assasins Creed, sau cum să duci o franciza la pamant

0

Mă tot gândeam unde au greșit oamenii ăștia de s-a dus franciza în cap. Începând cu Assasins Creed 2-care a fost cea mai reușită serie, oamenii au dat-o din baltă în baltă, exceptând poate Assasins Creed 4 Black Flag.

Assasins Creed 2 a fost împărțit în trei bucâți mari: Brotherhood și Revelations fiind continuări pentru Assasins Creed 2. Ezio a fost poate cel mai iubit personaj dintr-un joc până la Geralt of Rivia. Au avut în mână acest personaj iar posibilitățile pentru dezvoltarea francizei au fost numeroase. Cumva, au luat tot decizile greșite. Chiar și cu filmul cred că au greșit când s-au hotărât să inventeze un personaj nou în loc să ni-l aducă pe marile ecrane pe eroul francizei, Ezio Auditore da Firenze.

Assasins Creed 3 a fost ok pentru mine, n-a fost pe placul publicului. Black Flag s-a bucurat de succes și chiar a fost bun, dar Unity a fost o dezamăgire totală.  Nici măcar Syndicate n-a fost foarte reușit, de unde și decizia de a nu mai lansa un nou joc Assasins Creed în acest an.

Poate că s-au apropiat prea mult de timpul nostru?

Eu unul speram să se mai învârtă în perioada renascentistă sau cu mult în trecut. În schimb ei au venit către Revoluția Franceză, după care s-au apropiat și mai mult și ne-au aruncat în revoluția Industrială. Nu e rău, dar cumva jocul ăsta a fost întotdeauna despre vremurile de demult. Acuma cică vor să ne întoarcă în trecut cu mult timp și ne trimit în Egipt unde un fost sclav devine asasin. Se mai zvonește și că o să fie regândit tot gameplay-ul, jocul urmând să devină un open world veritabil, în genul The Witcher.  Cd Projekt le-a dat puțin de furcă competitorilor cu Witcher 3, obligându-i să-și regândească strategiile.

Assasins Creed nu apare anul acesta, în schimb o să avem parte de un film, lucru pe care-l așteptăm de niște ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here