Aseara am comis o greseala aproape fatala

De obicei simțurile mele sunt extrem de dezvoltate, mai ales când vine vorba de lucruri care nu-mi plac. Dacă e pește prin zonă îl miros, mi se face greață și fug.Aseară, când am ajuns de la muncă, m-a lovit o lene de nici dacă era Rihanna dezbrăcată nu m-aș fi ridicat din pat. Dacă pe o femeie o mai poți refuza, cu stomacul nu te joci. A început să-mi trimită semnale ca un câțel flămând. Am profitat de tehnologie și am comandat o porție de spaghetti La Tina, credeam eu.

A durat cam o ora până să vină nenea cu mancarea și, când în sfârșit a ajuns, eram hotărât să devorez tot. Deschid cutia de mâncare și nasul meu infundat primește niște semnale că ceva nu e ok pe radar, la fel cum primesc Turcii când rușii le invadează spațiul aerian. Doar că radarul meu era puțin stricat, nasul fiind înfundat nu a reușit să analizeze în totalitate mirosul.

Trec la pasul doi și ca un polițist de la criminalistică analizez mâncarea vizual, carne tocată se pare, sos de roșii, măsline. Primul semn de întrebare, în pastele pe care le comand eu nu sunt de obicei măsline. Oare au modificat rețeta? Nici vizual nu sunt convins, așa că mă mai învârt în jurul caserolei ca un câine înfometat încercând să miros ceva. Nimic! Nasul ăsta nenorocit era înfundat. RUȘINE HEXIPHARMA! M-am decis într-un final că trebuie să fac cel mai concludent test și să gust mâncarea. Iau o măslină care părea neatinsă de restul mâncării, o gust și nimic, gust de măslină, nici o savoare străină. Într-un final iau furculița și gust sănătos pe sistemul ori la bal ori la spital. Și spital a fost! Pupilele s-au dilatat, în cap îmi suna melodia ”House of the rising sun”, un fior rece, un sunet ciudat a invadat camera, moartea își ascuțea coasa. Papilele au trimis semnalul către creier…”E pește, boule!„

Am scuipat mâncarea și am început să fac ca toți dracii, o greață de nedescris care persistă și acuma. Gustul de pește încă îl simt, chiar daca am lins lămâi, am mâncat ciocolată și am băut BURN, toate deodată. Mi-am văzut moartea cu ochii.

Am verificat bonul comenzii…Spaghetti Tono. Verific și comanda online, a fost adevărat, am greșit eu de lene și de oboseală și de prost :)). Din păcate nu am avut cui să dau pastele, așa că le-am aruncat afară la gunoi.

Melodia asta îmi suna în cap în timp ce realizam că e pește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here