Artă: Când pensula nu e de ajuns, folosim vaginul

2

Dacă ați mai intrat pe blogul acesta, sigur știți aritcolul cu gaura de cur. Este cel mai de succes lucru scris pe blogul ăsta. Și nici măcar nu am scris mult, pozele au făcut deliciul. Deci da…acela a fost cel mai bun moment din cariera mea de bloggăr…TACI!

În viață, orice se împarte pe categorii. Sunt pictori buni, pictori proști sau pictori mediocrii. Dacă vreți ne putem inspira din muzică. Sunt pictori mari, pe care-i putem compara cu Led Zeppelin dacă e să facem o tranziție, și sunt pictori mici, aspiranți, pe care-i putem compara cu un manelist mediocru, gen Edy Talent.

Și mai avem o categorie, asta despre care vom vorbii astăzi, pictori de cancan. Genul acela de pictori care știu să deseneze dar nu pot creea. Nu pot veni cu ceva care să ne uimească când privim lucrarea sa. Și atunci au nevoie de ceva inedit ca să atragă atenția. Înțelegeți unde bat? E ca la Capatos în emisiune, nu vezi un artist adevărat acolo, vezi doar căcănari gen Costin Mărculescu care, în muzică, are o singură realizare…faptul că n-a realizat nimic.

Mă scuzați două secunde până îmi pun tutun în pipă și mai adaug un cub de gheață în cognac.

O tânără speranță a pictorilor din România este Smaranda Ursuleanu care, ajutată de Președenția țării, și-a expus vaginul. Desigur, eu fiind un țăran care atunci când a fost pe la muzee prin Napoli a scuipat semințe pe jos și l-a întrebat pe ghid unde găsește o șaormă, n-are cum să înțeleagă așa ceva. Pentru că mă depășește pe mine ca om arta asta contemporană abstractă sau cum a numit-o duduia, am să fiu țăran până la capăt și am să mă leg strict de aspectul pizdei.

Bă frate, asta e născută în 1995 și are un vagin așa bătrân? Voi vedeți cum arată? Zici că tocmai a terminat o zi de filmări cu 10 negri. Zbârcită și urâtă, îi lipsește feminitatea, catifelarea unei fete de 23 de ani.

Sigur, atunci când îți lipsește talentul, te poți ascunde în spatele artei moderne. Există destui sparți în fund care aplaudă cu bale la gură crezând că este ceva nemaipomenit să sari cu vaginul pe niște coli de hârtie.

Ați încercat să vă imaginați? Femeia goală în casă, cu vopsea la cucuvea, lăsându-și amprenta pe zeci de foi?? E trist dacă pentru asta avem de oferit bani. Genul ascesta de artă este valabil doar în cercurile de pretențioși sparți în fund.

În rest nu poți zice mai mult, că oamenii sunt sensibili și nu ai vrea să auzi că s-au sinucis, că așa-s artiștii, într-o suferință continuă.

Mi s-a terminat pipa, vă las. Ciao.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here