Aproape că am vărsat o lacrimă pentru săracul doctor după ce am citit acest articol

0

Dar mi-am revenit repede pentru că mi-am adus aminte de Anca, un viitor medic care se credea îndreptățită să primească șpagă pentru că a studiat 7 ani și a investit milioane în cărți. Credeți că duduia a venit singură cu ideea? E mentalitate colectivă. Așa cum ăia cu România Mare cred că homosexualitatea este o boală, așa cred și medicii că este normal să primești șpagă. Probabil au și curs pentru așa ceva.

Vă las aici poza cu comentariul doamnei Doctor Anca, care sigur o să-ți ceară șpagă!

Dar Răzvan, despre ce articol vorbești?

Despre articolul acesta de pe Republica, care nu este un articol prost dar care, cumva, încearcă să ridice medicul român la rang de erou. Sunt câțiva doctori adevărați în țara asta. Probabil îi numărăm pe degete. Restul sunt niște patetici care își fac meseria pe ghicite.  Și nu mi-o da pe aia cu lipsa dotărilor pentru că vorbim de operații pe care le făceau alții acum 100 de ani în condiții mai proaste. Așa că marș, nu ți-a cerut nimeni operații pe creier.

Cazul 1- un amic are apendicită, merge la spital și doctorul îl trimite acasă pentru că „a mâncat prea mult porc”. Omul aproape a murit, doar norocul l-a salvat.

Cazul 2- Mama are criză la rinichi și dureri imense. Merge la urgență în Mediaș efectiv ca să intre în salon, să stea 2 minute pe scaun și să plece. Fără consut, fără calmant, fără un SFAT! A trebuit să intru eu peste „medic” ca să-l întreb ce medicament să ia pentru calmare până ajunge la un medic capabil.

Mai sunt mii de cazuri, unele au fost publice, altele nu. Așa că nu-mi ridicați medicii la rang de eroi pentru că exemplele negative sunt mult mai multe decât cele pozitive…din păcate!

În rest foarte bine punctat cum românii vor să se trateze singuri și știu ei mai bine decăt medicul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here