Apple și inovația, eu și peștele.

2

Trebuie să știți că eu am oroare de pești, nu pot să-i văd nici în acvariu, îți dai seama ce-o să fie dacă mă pui să-i mănânc sau să-i miros. Nu pot să stau în preajma lor și, probabil, dacă vrei să mă chinui sau să mă îmbolnăvești grav, trebuie să-mi dai forțat să mănânc pește. O să mor garantat.

Așa sunt și Apple cu inovațiile, ca mine cu peștele, nu se înțeleg deloc.. Sunt mereu în urmă, apoi vin după două lansări de soft și introduc o chestie pe care o făceai în urmă cu niște ani pe un telefon cu Android de exemplu.Și sunt o groază de idioți care mușcă, pentru că prostia este mare.

Ce mă enervează extrem de tare, sunt prezentările în care se miră ca proștii de un lucru de parcă îl vedem cu toții prima dată. Punem pariu pe ce vreți voi că peste 2 ani o să ofere posibilitatea utilizatorilor de iPhone să trimită documente, muzică, poze prin Bluetooth. Și toți idioți o să fie OAAAAAUUUUUU, n-am mai văzut așa ceva niciodată, iar noi ăștia care facem chestia asta de prin….2003 o să fim indiferenți.

Singura chestie care mi-a plăcut a fost Air Drop, dar cam atât, și nici aia nu m-a impresionat cine știe ce, pentru că o s-o poți folosi doar cu un alt iPhone. Ca de obicei, Apple te limitează.

Nu mă interesează celelalte produse lansate, eu am o problemă cu iPhone.

2 COMENTARII

    • Nici n-am avut ce, au venit cu lucruri deja existente. S4 la ce are limitare? prin NFC nu conteaza de ce firma e facut telefonul. Nici nu m-am uitat la prezentare, nu vedeam nimic nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here