Aparent, daca nasti, devii proasta

2

Cel puțin în mintea jurnaliștilor care nu au subiecte și ne scot în față toți olimpicii și elevii de la sat care au luat bacul. Sau ni-l mai arată pe ăla cu securitatea biometrică care m-a scos din sărite cu atitudinea lui de beșinos.

Anul acesta la bac avem o elevă care a fost atât de deșteaptă încât a rămas gravidă la 16 ani. Și să mă lăsați cu educația sexuală în școli. Știu că nu se face, dar dacă ai puțină minte dai o mică căutare pe google și găsești tot ce vrei, ba chiar și cu exemple filmate :)).

Long live the porn!

Și toată presa, toți scremuții scot texte de laudă pentru o fată care și-a luat bacul cu 9 și ceva. Nu se opresc aici și ne scot în față foarte clar faptul că a născut la 17 ani. Pentru că scrie și în biblie: ”Dumnezeu a zis! Dacă naști înainte de bacalaureat, nu mai treci niciodată.”

Nu contest că fata a trecut prin niște traume emoționale și mă bucur că și-a luat bacul. Dar să fim sinceri, să iei amărîâtul ăla de examen nu-ți garanteaza nimic. Până atunci, să mai aud de ea când rezolva problema cancerului sau foamea mondială. Oricum, la cât de mult o laudă ăștia, pare un mic fleac pentru ea.

 

2 COMENTARII

  1. Nu stiu ce sa zic, daca te apuci sa citesti doua trei blogguri ale unora ce au devenit mame si sa compari cu articolele dinaintea nasterii s-ar putea sa-ti schimbi parerea pentru ca pare-se intr-un oarecare procent femeile prostesc dupa ce nasc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here