Antena 3 e aici…..dar nu pentru mult timp

Să ai telespectatori formați doar din oameni contemporani cu Tutankamon e riscant, îi ai tot timpul cu ochii pe canalul tău, dar pentru cât timp? Că ăștia mor pe capete dacă nu le ajunge pensia la timp.

Dar vai Răzvan, cum să jignești oamenii care au muncit o viață pentru țara asta? Păi stai prietene, că ăștia trag țara în jos, ăștia au votat cu Iliescu, ăștia au votat PSD în toți acești ani. Oameni needucați, oameni ușor influențabili.

Mi-am dat seama că, odată ce ai fost educat de părinții tăi și ai crescut mare, ai o datorie față de ei. Și anume să-i educi și tu, să încerci să-i ajuți să țină pasul cu lumea modernă, mai ales când vorbim de pensionarii de acuma care și-au trăit tinerețea sub comunism iar lumea modernă este un șoc pentru ei. Sunt oameni care dau crezare jurnaliștilor pentru că așa au fost invățați de mici. De aceea trebuie să-i educăm, să le spunem că nu toți sunt corecți și nu tot ce e la televizor e și adevărat.

Mi-am dat seama că este datoria noastră să ne educăm părinții atunci când am mers acasă de la facultate (în vacanță) și, ajuns în fața blocului, îl vedeam pe tata cum încerca să fugărească niște copii din fața blocului care se jucau tenis cu piciorul. I-am adus aminte că el a vrut să-l bată pe un nene dintr-un bloc vecin pentru că nu ne lăsa să ne jucăm fotbal între garaje, ne-a susținut dreptul de a ne juca între blocuri atâția ani, mi s-a părut extrem de ciudat să-l văd că a devenit omul pe care noi, copii fiind, îl uram. După ce i-am atras atenția și i-am zis că nu e frumos, s-a schimbat și i-a lăsat pe toți să se joace.

Bătrânii pe care-i vedeți adunați să suțină Antenele sunt needucați, oameni care poate au luptat pentru libertate și democrație, fără să-și dea seama că libertatea de exprimare vine cu un preț: Oamenii care mint și manipulează. Așa cum fac cei de la Antena 3. Și-mi pare rău de ei, îmi pare rău că ai lor copii nu i-au tras de mânecă să-i atenționeze că mai sunt și mincinoși printre noi.

În altă ordine de idei, ăștia sunt oamenii care au ieșit la miting, un număr infim, dar pun pariu că Antenele o să ne prezinte vreo 7 milioane de oameni.

Amin.

Surse: 1 și 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here