Pe bune, orice e mai bine decât să privești mizeria asta care pare făcută doar pentru că ăștia mai aveau niște bani de spart și nu aveau pe ce. Ori sigur avea unu ceva datorie pe la producător de au acceptat mizeria asta.

Poveste Another Life Netflix

Am văzut un episod și poate jumătate din episodul 2. Ideea e următoarea, pe pământ cade o chestie, care pare o jucărie dinaia ca de cristal de strălucește în toate culorile. No, și e mare, cam cât un bloc cu 10 etaje, poate mai mare, nu îmi pasă. Ăștia află că e o chestie extraterestră care trimite semnale undeva în spațiu. No, și panică mare, dacă vin ăia să ne omoare? Așa că trimit o navă să urmărească semnalu. Da, suntem destul de evoluați încât să trimitem nave în alte galaxii. Bravo.

Personaje

Șterse, slabe, fără vlagă și prost jucate. Actori mediocri, doar pe tipu ăla îl știu care joacă rolul soțului femeii care e căpitan nava trimisă să urmărească semnalu. Bineînțeles că avem și un transexual pe navă, că trebuie să avem de toate. Latini, albi, asiatici, homosexuali, zoofili etc.

Efectele speciale sunt penibile, dacă mă străduiesc, după 10 beri tot scot un efect mai bun în paint.

Concluzii

Nu ai ce să zici despre Another Life Netflix, e atât de prost încât creierul ți-l șterge din memorie la o milisecundă după ce ai văzut o fază. Actori slabi, personaje slabe și penibile. Un serial demn de ignorat cu toată ființa voastră.

Serialul este disponibil pe Netflix, dar te rog eu, nu te uita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here