Am văzut, în sfârșit, Entourage.

0

Toată lumea mi-a zis de acest serial și, plictisit fiind, m-am decis să-i acord o șansă. La început nu mi-a plăcut, să zicem primele episoade. Singurul lucru care m-a făcut să merg mai departe a fost personajul Ari Gold. Serialul este bun, nu au fost momente care să mă facă să râd isteric(așa cum am avut în Californication), dar a compensat prin glumele lui Ari Gold.

Am tot repetat acest nume, Ari Gold, asta pentru că este un personaj pe care cu greu îl găsești în alte seriale și, fără el, Entourage nu cred că ar fi avut mai mult de 3 sezoane. Asta cu indulgență. Mi-a plăcut, am fost captat de el, chiar dacă în unele momente nu mai simțeam atracția, m-am decis să merg până la capăt. De obicei, nu las un lucru început neterminat. Aviz domnișoarelor.

Ce mi-a plăcut:

-personajul Ari Gold, rol pentru care actorul Jeremy Piven a primit 3 premii Emmy și un Glob de Aur.

-Modul în care băieții au fost mereu unul lângă celălalt, indiferent că erau bogați sau săraci lipiți pământului.

-puține scene de sex. Ne place sexul, dar nu vreau ca asta să devină principala atracție a serialului.

Ce NU mi-a plăcut:

-lipsa evoluției personajelor. Johnny Drama se chinuie să obțină un amărât de rol într-un film mediocru, iar la finalul sezonului și, implicit al serialului, nu ni se mai spune nimic despre asta.

-finalul serialului a fost făcut parcă în grabă. Adică, nu e ca și cum nu au știut că o să fie sfârșitul lui, pentru că avea succes și n-a fost o decizie subită de a renunța la el. Pur și simplu au lăsat unele subiecte fără finalitate. Probabil, de aceea au anunțat că o să fie și un film care este în pre-producție.

Per ansamblu serialul a fost bun, merită vizionat, iar filmul va fi și mai bun, asta dacă Ari Gold va fi prezent iar glumele lui o să fie la fel de bune. Dacă va fi așa, atunci am putea avea mai multe filme Entourage.

Și pentru că am tot vorbit de Ari Gold, vă las mai jos cea mai bună fază cu el din tot serialul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here