Am descoperit apa.

9

Nu eu, noi, românii. S-au trezit și românii la realitate, au aflat ca marijuana este benefică. Eu de când spuneam asta pe aici?

De fapt, primul articol a fost despre legalizarea marijuanei……în ziua de paște…………………vai câte înjurături mi-am luat atunci. Se pare că, dacă îl sfidezi pe domnul, creștinii uită de învățăturile predate de Hesus Cristo acum 2000 și ceva de ani, și te înjura ca la ușa cortului.

Oricum, e bine că oamenii realizează că marijuana este bună, și nu, nu sunt consumator, dar cunosc beneficiile pe care le ai atunci când suferi de o anumită boală.

Hai și cu prostituția.

9 COMENTARII

  1. Am consumat acum 5 ani :-)) pot sa zic te simti foarte bine, te relacsezi total :-)) Dar Marijuana consumata cu masura nu devii dependent. Dar daca Marijuana se legalizeaza multi o sa consume in prostie si asa creste rata de oameni prosti !! Pt cine nu stie fumatul in fiecare zi dauneza creierului si i-ti pierzi memoria.

    • s-au facut cercetari de curand, e adevarat, memoria pe termen scurt sufera putin, dar este normal sa uiti! uitatul este extrem de util, ca sa putem sa inmagazinam informatii noi, altfel ne-ar exploda capul probabil :)) consumata in cantitati excesive nu e chiar atat de bine, dar pana la urma ce e mult strica, consumata moderat, iarba este chiar benefica materiei cenusii, nu omoara niciun neuron, este total gresit, de fapt creeaza conexiuni noi intre dendrite si axoni, de-asta artistii mai consuma pentru ca stimuleaza foarte mult imaginatia! destul cu explicatul, hai sa vedem cine mai face unul ca stii tu, in fiecare seara din scara ne cara liftul x))

  2. Ar trebui sa facem o revolutie noi toti care vrem legalizarea ei si daca va fi posibil, garantez ca va scade rata mortalitatii din cauza medicamentelor! dumnezeu ne-a oferit natura si iata ca ea contine o planta care este perfect compatibila cu noi oamenii, (in adnul nostru s-au gasit compusi de canabinoizi, substanta activa din canabis) si care contine toate vitaminele necesare corpului! Din cauza asta a fost interzisa! Pentru ca industria producatoare de medicamente ar da faliment daca lumea ar stii adevarul despre cannabis! Cert este, scepticilor, ca de la alcool poti sa intrii in coma alcoolica si sa mori, de la medicamente la fel, de la tigari la fel, de la marijuana singura modalitate posibila pentru a muri, este asfixierea cu fum, sau de a fuma in jur de 15 kg in 15 min ceea ce este aproape imposibil!

  3. ;))) Mai intai au intrezis-o … acum au legalizat-o , da s-o cumperi din farmacie … si culmea, vor fi si subventionate …

    Concluzia ? Mafioitii din industria farmaceutica ne vand „cioara de pe gard” si statul le da bani ca sa ne simtim bine … dar de ce sa n-o cultivam in spatele casei ? E doar o planta, e naturala, nu e sintetica … si la urma urmei, e doar o buruiana, daca o cioara vine si lasa o samanta de Mac in gradina nu se da nima cu capu de pereti ca planta contine Opioide, mai periculoase net decat „beneficul” THC :))

    De ce n-ar veni cioara aia si cu o samanta de canepa ? …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here