Alcatel OneTouch Watch.

0

Nu știu dacă mai țineți minte, dar acum mulți ani, Alcatel era ”ză șiet” , cel puțin în România unde era mai scump la abonament decât un Nokia, iar pe vremea aceea dacă aveai Nokia erai un mic zeu și domnișoarele se ofereau să-ți cânte la flaut doar pentru că ai telefon mobil.

După aceea chiar nu știu ce s-a întâmplat cu ei, au dispărut din peisaj și au revenit cu niște telefoane de toată jena, telefoane care făceau ca ultimul jeg de telefon produs de români să arate ca un prinț în armură. Au dezamăgit în ultimul hal, nici nu i-a interesat prea mult divizia asta…cred. De un timp suntem nebuni cu ceasurile, toți le vrem, chiar și eu o să-mi cumpăr unul, doar că nu știu care model.

Așa că, ferindu-se de teroriști și gloanțe, francezii s-au decis că e vremea să intre pe piața ceasurilor inteligente, unde au aruncat glorios modelul Alcatel OneTouch Watch. Nu știu dacă a avut succes, dar ținând cont că au lansat și versiunea pe alb zilele acestea, cred că au scos  bani de o șaorma. Ce are special acest ceas? Nimic! E ieftin, e bunicel, și vine cu sistem propriu de operare. Ce nu îmi place la el este faptul că, deși carcasa e rotundă, ecranul este pătrat, așa că dacă folosești o față de ceas clasic nu o să vezi ora șase pe ecran. În rest Vive la France!

VA LAS ȘI UN MKIC FILMULET CU EL AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here