After Life este un serial care…te surprinde ca să zic așa. Întâmplător am doi colegi britanici la birou și, dintr-o discuție în alta, ajungem la seriale. Unul dintre ei îmi spune: „Vezi că o să apară After Life, cu Ricky Gervais, foarte bun o să fie”.

Deja îl aveam pe listă, iar dacă mi-a recomandat și britanicul să-l văd, am zis să fac un binge. Mă așteptam să fie comedie, că doar e Ricky Gervais în serial care a și scris scenariul și la regizat. N-are cum să fie prost, nu?

Am avut dreptate, nu e prost. E o comedie neagră care îți transmite o stare de tristețe. Eu vă spun sincer că nu am râs deloc la el, dar mi-a smuls o lacrimă, ceea nu a reușit nici Titanic să facă. Cumva te prinde serialul ăsta și vrei să-l devorezi până la capăt.

Ricky Gervais joacă fenomenal, omu ăsta știe să-ți transmită tristețea personajului.

After Life Poveste

Tony este jurnalist la un ziar local, a cărui soție a murit de cancer. Și-a pierdut dorința de a trăi și tot vrea să se sinucidă, dar nu are curajul să o facă pentru că în adâncul sufletului își dorește să trăiască. Și mereu găsește scuze, dacă s-ar sinucide, cine ar hrăni câinele de exemplu?

Serialul se învârte în jurul lui Tony și cum încearcă el să-și trăiască viața normal, o viață pe care nu o mai vrea. Din momentul acesta nu-i mai pasă de nimic și spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. S-a dus la un stand up comedy, iar când comediantul l-a întrebat care-i poveste lui, a zis că ” Soția mea a murit de cancer, eu sunt în despresie și încerc zilnic să mă sinucid”.

Vă dați seama că omul de pe scenă nu a știut ce să mai zică și s-a stricat tot show-ul de stand up :))

Spoiler! (selectează ca să citești)

Un moment încărcat de tristețe a fost când tipul drogat din serial, care-i tot aducea lui droguri, îi spune lui Tony că își dorește să moară, doar că nu are bani să facă asta. Dacă ar avea suficienți bani, și-a cumpăra droguri și s-ar injecta cu o supradoză ca să moară, să fie alături de soția lui, care murise și ea. Iar Tony îi dă bani ca să-și cumpere droguri pentru a murii. I-a înțeles tristețea și durerea. Mi-a dat o lacrimă la faza asta.

Serialul este disponibil pe Netflix și este foarte bun! Merită să faci un binge de weekend. Ricky Gervais este fenomenal ca întotdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here