6 underground poster

6 Underground e regizat de Michael Bay, iar în rolul principal îl avem pe Ryan Reynolds. Ryan e genul acela de actor care poate juca un singur rol.

Ăla în care e comic. A ieșit o dată cu Deadpool și cam atât. În rest tot ce îmi aduc aminte e un fail. Filme de vizionat atunci când ești într-o peșteră iar unul din filmele lui e singurul disponibil.

6 Underground nu face rabat, dar duce filmul la un alt nivel. Adică un alt nivel de film prost. E regizat de Bay, deci e cu explozii multe. Joacă Reynolds, deci are glume. Cam atât ai putea spune despre film.

Poveste proastă, de neînțeles, joc actoricesc prost. Adică serios, rolul unui dictator jucat atât de prost încât personajul pozitiv era mai fioros decât cel negativ. Și nu doar acolo, toată lumea a jucat prost. Cu actori slabi și un regizor care a căpușat niște bani. Pentru că nu poți să zici că a muncit la filmul ăla. Nici regizorul, nici actorii.

Netflix a aruncat cu banii absolut degeaba pe filmul ăsta, iar tu, ca spectator, ți-ai pierde timpul inutil vizionând o asemenea prostie. Încerc să mă gândesc la o singură fază pe care s-o menționez. Nu am.

E atât de prost încât ar trebui să inventez cuvinte ca să-l descriu. Nu îl recomand deloc, iar tu, cinefilule, decât să te uiți la așa ceva, mai bine bagi o telenovelă. Măcar acolo știi că nivelul este scăzut din start.

Filmul este disponibil pe Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here