Videoclipul Alexandrei Stan îmi provoacă greață

0
1533

Bine, am fost și prin Careffour și mirosea a pește de n-am mai putut să respir, ca mai apoi să ajung la casă unde un cuplu a scos pe masă direct pește.  No, ajuns acasă, schimb canalele de plictiseală și dau peste videoclipul acesta.

Băi, cel mai mult îmi place când femeia poartă jartiere, îmi place maxim, cu ciorăpei pe pulpă. Da când văd așa ceva pe un bărbat mi se întoarce stomacu de zici că am văzut pește.

Cea mai mare greață am avut-o când am văzut-„o” pe Conchita Wurst, cu barba aia scârboasă pe un corp de femeie. Adică oaie, n-am nimic cu transexualii, dacă așa simt, așa să facă, nu mă deranjează și n-am nici o problemă, dar hotărăște-te ce vrei, ori bărbat, ori femeie. Dacă îți pui sâni și faci tratamente ca să fi femeie, renunță dracului la barba aia scârboasă, fii femeie, chiar dacă în pantaloni ai altceva. Pe stradă nu mă deranjează, că nu-ți văd prin rochie cum îți atârnă.

Ca să fim înțeleși de la început…sau sfârșitul articolului, eu am susținut și voi susține în continuare comunitatea LGBT, dar nu în modul în care ajung să văd femei cu barbă pentru că este pur și simplu scârbos.  De aia mi-a venit puțină vomă în gât când am văzut videoclipul. Ăștia și-au bătut joc de cel mai sexy obiect vestimentar pentru femei punându-l pe niște fraieri care dansează.

Încă un motiv ca să urăsc dansatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here