Ursul si Femeia-Doua mari iubiri in Romania

663

Oamenii sunt niște oi. Dacă moda e să fim toleranți, toate apucatele promovează toleranța, iubirea, hai să nu omorâm animalele. Iubim teroriștii că sunt și ei oameni. Acuma să nu credeți că sunt un criminal care are o plăcere deosebită atunci când vede animale moarte. Din contră, aș aplica pedepse mari celor care rănesc animalele.

Dar cu toate astea, specia mea, specia umană, este mai importantă. Pentru că nimic nu îți provoacă o milă mai mare și o durere mai mare în suflet decât un om rănit sau ucis. De ce? Pentru că omul are conștiință, omul are suflet. Și nu, deștepților! Animalele nu au suflet, că așa a zice în iubita voastră Biblie. Trebuie să alegeți-ori biblia, ori susțineți că animalele au suflet.

Ursul a fost ucis și mi-a părut rău inițial….

După care am văzut știrea asta și am lăsat baltă totul. Nu mi-a mai păsat. Știți care e problema cu oamenii? Și atunci când acei câini au omorât un copilaș, oamenii au ținut partea câinilor. Au încercat să găsească motive, că ce căuta singur acolo, că de ce bunică-sa era la 15 metrii de el. Că poate a lovit câinii. Înțelegeți? Un copilas de 4 sau 7 ani a fost ucis, iar tu, mare om, incerci să-i găsești scuze animalului.

Și eu urăsc oamenii, dar îi prefer  în detrimentul animalelor. De ce? Pentru că oamenii au suflet, au conștiință și sunt mai afectat când văd un om că moare. Da știu, te trădează și toate căcaturile. Omul a evoluat în așa fel  încât atunci când simte cel mai mic pericol încearcă să-l înlăture definitiv. Pentru mai multe detalii pune dracu mâna pe o carte și citeste măcar prima parte din seria lui Ender.

Știaţi că peste jumătate din populaţia europei de urşi trăieşte în România? Știai că în covasna sunt de 4 ori mai mulţi urşi decât poate duce ecosistemul? Știi că asta afectează alte animale? Păi nu ştiai că ţie îți place doar să te plângi. În 2012 România trebuia să omoare peste 2000 de urși, pentru că pădurile sunt prea puține și apare și problema hranei. Nu are hrană, coboară în oraș unde poate ataca oameni. Da, ursul nu e prietenos deloc. Nu, ursul nu se sperie. Dacă se speria, Leonardo di Caprio nu mai câștiga premiul Oscar. De fapt, uita-ți un mic sfat în cazul în care te întâlnești cu ursu:

Primul lucru pe care trebuie să-l întreprindă un om care întâlnește un urs brun, este să stea drept și să încerce să pară cât mai înalt cu putință. Acest lucru îl poate descuraja pe urs. Trebuie, totodată, evitat contactul vizual direct cu el. Dacă faceți însă acest lucru, ursul poate considera că este înfruntat astfel, și va ataca puternic.[26]

Unii urși se pot speria de sunete puternice, puteți încerca să strigați la el. De asemenea, trebuie evitate mișcările bruște, pentru că acestea îl pot provoca. Nu este indicat sa va urcați în copaci, deoarece si ursul se poate urca in copac, ba chiar mai bine decat un om! De asemenea, să aveți obiecte mari între d-voastră și urs, precum copaci, sau alte obiecte voluminoase. Dacă ursul pare că urmează să vă atace, încercați să vă îndepărtați de el, mergând ușor cu spatele.

Dacă ursul brun vă atacă, NU încercați să vă prefaceți că sunteți mort, deoarece contrar credintei populare ursul consuma si lesuri. Totusi, daca un urs va ataca incercati sa faceti galagie si daca puteti sa aveti un spray pe baza de piper care adesea il dernajeaza si il face sa plece. Nu incercati sa il raniti superficial in corp cu un cutit mic, deoarece acest lucru il poate enerva si mai tare. Daca nu aveti spray cu piper este bine sa tintiti nasul acestuia, deoarece acesta este considerat a fii unul din punctele slabe ale ursului.

Și asta mă duce cu gândul la comentariul unei tipe care nu doar că s-a jucat cu ursul, dar  i-a făcut și un oral.

cherry

În primul rând-ce căcat de facultate e aia dacă vă cheamă la 7 dimineața la cursuri?

În al doilea rând- de unde știai, doamnă, ce gândește ursul, ești animal? Vorbești cu el? Pentru că atunci am tot dreptul să-ți spun vacă. Sau ursul era în oraș cu treabă iar tu îi țineai agenda pe ziua respectivă. ”Sunt sigură că nu cu scopul de a ataca”. Băi, la genul acesta de oameni, dacă le pun harta în față și le spun să-mi arate zonele în care trăiesc urșii se uită la Marea Neagră. Sunt oamenii care au văzut urs la Costinești și au senzația că toți sunt prietenoși. Toate femeile citesc gândurile animalelor.

Ca și la oameni, unele animale sunt mai animale decât altele

Și nu e frumos? Parcă o văd pe Cherry cât de mândră scria ea pe facebook cum apără dreptul animalelor în timp ce-și lingea de pe bot sosul de usturoi de la Crispy Strips. Ce e păpușelelor, protejăm doar animalele care ne plac? Păi hai să nu mai omorâm puii, nu mai mâncați shaorme când ieșiți din club, nu mai râgâiți strident câte-un mic și poate am să vă cred cânt îmi spuneți că voi sunteți cu natura și cu protejatu. V-aș mai zice de o idioată care era pe lângă subiect și povestea oamenilor care se certau pentru urs, cum e ea asistentă medicală. Alt soi rău.

Băi, să nu înțelegeți că sunt de acord cu uciderea animalelor. Dimpotrivă, sunt pentru pedepsirea aspra a celor care abuzează de ele. Dar hai să nu fim ipocriți. Și da, autoritățile sunt incompetente. Nu faptul că ursul a fost împușcat mă deranjează, ci faptul că au apărut din senin toți iubitorii de animale care nu fac nimic pentru ele, dar bat în taste ca să ne spună cât de mult iubesc ei animalele.

O zic in engleză că sună mai bine: A bear is killed in a forest and nobody bats an eye. A potentially dangerous bear is shot where people live and everyone loses their mind….

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here