Umila mea părere despre melodia lui Tudor Turcu.

313

E vorba despre melodia participantă la Eurovizion. Cică s-a trezit un nene, Leonard Miron, care la fel ca Hrușcă apare o dată pe an la TV și atunci spune niște aberații cât el de proaste, că mare nu știu dacă e.

Bun, facem abstracție de faptul că Tudor Turcu e consătean de-a meu. Vă spun de pe acuma că nu mi-a plăcut niciodată cum cântă. Asta că să nu-mi aud acuze cum că aș ține cu el pentru că am băut aceeași apă din Târnavă. Dar să vii să spui că melodia e copiată după melodia celor două lesbiene extrem de atrăgătoare, recte TATU, sau cum naiba le-o chema, e puțin tras de păr. Am luat și eu melodiile la ascultat, să găsesc o diferență, să-l înjur pe om după, că a copiat în morții lui. Și ce să vezi, inafară de „all about us” n-am sesizat nimic asemănător. Bă da nimic, și nu pot spune că sunt „de pe jos” când vine vorba de muzică, dacă voce n-am s-o cânt, mă mândresc că am ureche bună s-o ascult.

Deci se mănâncă iar căcat pe la Eurovizion, că poate nu se uita lumea, iar un mic scandal ar da bine, ar crește audiența.

Andrei Faur, ai microfonul, Eurovision e domeniul tău.

 

Lasă un răspuns