Trailere cu filme/seriale care o sa apara anul acesta

647

Filmele s-au mutat în pauza finalei la fotbal American. Toate s-au înghesuit să-și afișeze capodoperele. Unele sunt proaste deja după nume, altele se anunță interesante.

Pirații din Caraibe

N-ai cum să dai greș. Mi-au plăcut toate din serie. Și acesta se anunță la fel de bun.

Baywatch

Invidia pe corpurile alea masculine, mă face să spun că o să fie un film prost. Nu că a fost celalalt bun, dar se insistă în prostia asta de film. O să fie un film urât. Și spun asta doar din invidie.

 

The Fate of Furious

A încetat să-mi placă tot ce ține de serie cam de pe la filmul cu nr 3. Adică câte lucruri poți face cu niște mașini de cursă? Văd din trailer că au ajuns să meargă deja pe gheață.

Logan

A îmbătrânit Wolverine. Din câte știu e ultimul film cu Hugh Jackman în rolul lui Logan. Deci se lasă cu sfârșit dramatic.

A cure for Wellness

Pare că o să fie un film interesant.

John Wick: Chapter 2

John Wick 1 nu mi-a spus nimic atunci când i-am dat play. Și mi-a placut că nu văzusem niciun trailer până să vâd filmul. Așa am stat surprins câteva zeci de minute pentru că nu înțelegeam de ce toți se scapă pe ei când vine vorba de John Wick. Chapter 2 sper să fie la fel de bun.

Genius

E cu Einstein, cu dinăștia grei. E cu detalii pentru săraci. Se anunță un serial foarte, foarte bun.

https://www.youtube.com/watch?v=3QO1LVh9O1I

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Nu mi-a plăcut în mod special nici primul. Este vizionabil, așa într-o Duminică ploioasă. Probabil acesta o să fie la fel de bun sau poate ceva puțin mai bun. Am râs la câteva faze din trailer.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here