In timp ce tu te rogi la Dumnezeu si Dragnea, NASA descopera planete care ar putea sustine viata

931

Ok, ok. Frumos, avem planete noi, este posibil să susțină viața, au și apă. Zic să frânați puțin entuziasmul și să vă întoarceți la binom sau ce căcat de cuvant folosea mizeria de Mircea Badea.

Tu sau copii tăi nu se vor bucura de acele planete nici dacă ar fi locuibile. Dar tu nu ai de unde să știi asta pentru că ești la stadiul în care crezi că pământul este plat. Deci, acel sistem solar se află la 40 de ani lumină. ”Hăhăhăh ce prost ești, distanța nu se măsoară în lumină, ci în kilometri, fraiere”.  Un an lumină este unitatea în care se măsoara distanța în spațiu. Pentru că un an lumină are 9,4607 trilioane de kilometri iar sistemul metric ar deveni cam inutil cu atâtea cifre de bătut în computer pentru distanța în spațiu.

Deci, planetele astea se află la 40 de ani lumină distanță. Adică ar trebui să călătorești cu viteza luminii timp de 40 de ani ca să ajungi acolo. Călătoria cu viteza luminii nu este posibilă!!! Chiar dacă BMW-ul are mulți cai și e ca nouă luată de la un medic bătrân care ieșea doar până la LIDL cu ea.

Singurul lucru care ne ajută este faptul că știm că aceste planete se află acolo. De fapt vom știi sigur peste 40 de ani. Ceea ce văd oamenii ăia prin telescop s-ar putea să nu mai fie acolo pentru că noi avem imagini cu planetele de acum 40 de ani. În 40 de ani se pot schimba multe.

Dar de ce vedem corpuri cerești care nu mai sunt acolo?

Tocmai pentru că distanța e prea mare iar lumina lor încă călătorește. Prin urmare, multe stele pe care le vedeți pe cer noaptea, s-ar putea să nu mai fie acolo, dar lumina ei încă călătorește spre noi. D-aia e și mai greu cu iubirea când îi spui femeii c-o iubești mai mult decât stelele de pe cer. S-ar putea ca iubirea ta să fie mai mică decât credeai.

Deci, să sintetizăm. NASA descoperă planete locuibile, bătrânii încă susțin PSD-ul și habar n-au de ce, pământul e încă plat pentru unii. SUntem o naâție de căcat, omenirea e de căcat.

Gata, înapoi la rugăciune cu voi!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here