Suntem ”băjeți” ori nu mai suntem

431

Am observat mai nou o categorie de ”băjeți” care o ard foarte dubios cu fel de fel. Sunt ”șmenari”  în spatele calculatorului, dar de-i vezi pe stradă sunt boboci de rață. Nu au îndrăzneala să comenteze sau să ridice privirea din pământ.

Au prințese. Normal. Ca orice ”baștan” care se respectă! Au prințese blonde platinate, care dorm în solar, au unghii și buze roz, iar la purtător geantă neapărat de firmă cumpărată din magazinul chinezesc, căci ”fathă, nu-și va da nimeni seama că e feic”. A… și cele mai norocoase au și țâțe mari. De alea scârboase, ca ugerele vacilor. Dar ”jmecherul” e mândru de achiziția sa. Cu bomboana agricolă în colțul gurii, ochelarii uriași ”D&G” cu care pot prinde satelitul se plimbă agale pe centru, că normal, acolo e fiță și ”dujmanii” trebuie să vadă prințesa. Ce e mai trist în acest caz e că ”boss-ul” n-are bani de-o cola. Are numai haine cu label mare la vedere, bineînțeles luate de la hoții ce locuiesc în bloc cu el.

Dar na, să-și scoată și el prințesa la plimbare o duce în Auchan la o ”pița”, dar fără cola, că nu mai are bani. Iar la întoarcere o duce cu autobuzul ce pleacă gratuit din parcare. Dar bineînțeles, figurinele și impresiile ating cote alarmante. Dacă cineva le spune ceva, imediat se umflă mușchii pe ei. Ăia antrenați pe șantier la lucrul cu ziua (nu că aș avea ceva împotriva zilierilor, nu înțelegeți greșit) și nu la sală. Iar bineînțeles vinerea seara e seară de lăutari, fără niciun fel de discuție. Banii câștigați în timpul săptămânii merg la oamenii care-i strigă cu reverb numele în microfon.

La mare merg în rate. El își ia maieul cu găurele, iar de la subraț îi atârnă firicelele de păr pline de anti-perspirant de proastă calitate. Iar ”păphușea” cu țâțele-i imense ca niște ochi sfârie-n soare.

Avem ”di tăti”. Noi să fim sănătoși!

1e3db9b2c91df12794ffc54d57fa83ceacdbbe768715b53fff712e421ff62a58

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here