Star Trek Into the Darkness

390

L-am văzut, mi-a plăcut.  Povestea este interesantă și captivantă, nu l-am văzut în 3D, cică ar fi mult mai bine să-l vezi așa pentru că  are efecte multe, n-am de unde știi.  Revenind la poveste, vă spuneam că este captivantă și foarte întortocheată, iar finalul filmului dă de înțeles că doar de acuma începe povestea pe care o știm cu toții. Nu știu sigur dacă va exista și o continuare, nu m-am interesat foarte mult pe tema asta, dar, repet, finalul asta dă de înțeles.

Chris Pine face un rol foarte bun, iar un om mai potrivit ca Zachary Quinto pentru rolul lui Spock nu se putea găsi.  Filmul este de văzut.

Mai multe nu vă spun pentru că n-aș vrea să vă stric plăcerea de al urmări.

În caz că nu știați, există și un joc cu același nume. Nu știu dacă respectă povestea din film pentru că nu m-am jucat foarte mult. Grafica jocului este impecabilă, dar miscarea caracterelor este absolut penibilă. Lipsește cu desăvârșire acțiunea din joc, prea multe chestii de analizat,și prea puține lucruri de împușcat. Prin urmare l-am dezinstalat pentru că, din punctul meu de vedere, nu merită jucat.

Fanii seriei îi pot acorda, totuși, o șansă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here