Stai linistit! Guvernul, primarul, primasorul si CRBL au grija de copiii tai!

975

Stau și mă gândesc că e trist să fii copil în ziua de azi, mai ales în București. Nu știi de unde sare o campanie dinasta de prevenire a unui joc inventat și te trezești cu Firea și CRBL în sala de sport încercând să-ți explice de ce să nu te sinucizi. M-am uitat cu mare interes la aceste filmulețe și m-am decis să nu fac copil….cel puțin până moare Firea și CRBL. Nu vreau să mi-l strice de cap.

CRBL e omul extremelor.

A cântat pentru pensionari când Antena 3 a făcut acea ”plimbare” unde au fost ”zeci de milioane” de  români fără dinți în gură. Acum, a fost adus să le cânte copiilor din clasa a 6-a. Ce să le cânte? ” Eu nu beau un pahar, beau cât un ocean”. Educație în școli. Coaie, dacă te apuci de băut, nu bei un păhăruț, dai sticla pe gât. Să-i mulțumim lui CRBL pentru viitorii alcoolici din România. Nu poți să aduci un artist să le cânte unor copii despre căprioare (femei) și să faci aluzii sexuale. Ei oricum ascultă când sunt singuri acasă, sau se uită la filme porno. Dar totuși, ești primarul capitalei, ești ministrul de interne, ești un lake care n-are ureche muzicală și se mișcă într-un mod extrem de retard (primarul sectorului 6, tipul cu ochelari), public nu ai cum să faci asta, să aduci un artist mediocru care cântă despre sex si femei.  Versurile alea le cântam eu, extrem de libidinos, când eram beat și vedeam fetițe la stradă.  Acuma nu mai consum alcool de fel 😀

”Sunt și fete sexy, fete rele care vor na-na”

Eu am o dilemă. Nu știu cui i-aș da na-na la fundulet, doamnei Firea, sau doamnei Ministru de Interne. La față pare iubibilă ministrul, dar la corp cred ca Firea ar fi mai de abuzat. Deci, să recapitulăm: Facem o campanie pe care cheltuim niște bani pentru un joc care cică ar fi fals, aducem un scârbos pe scenă să le cânte copiilor despre sex și consumat alcool în neștire. Toate astea ca să nu se joace balena albastră. Copile, nu te juca balena albastră, dar ia niște bani, cumpără un pet de bere și vezi că am văzut două prostituate la colțul străzii, vezi cât vor și rezolvă problema.

S-au dus trei proști să le explice copiilor despre internet

Să fim înțeleși, copiii știu mai multe despre internet decât știe un ministru de interne, un primar general și un primar de sector. De fapt, retardul pe care îl arată primarul de sector este incredibil. S-a dus acolo să facă campanie susținând că el ar ”bloca cumva dacă ar putea ăăăăă îîîîî  povestea asta….să blochezi accesul către site-ul mamă”. No, problema e că jocul acesta e pe rețelele sociale, deci nu prea ai cum să închizi. S-a dus neinformat acolo, iar Firea, altă neștiutoare, aprobă cu jumate de gură, nefiind sigură dacă așa e.

Muzică proastă

Nici nu știu ce mă enervează mai tare. Faptul ca niște oficiali ai statului Român s-au dus să facă o campanie complet dezinformați, sau faptul că Firea a zis că muzica lui CRBL este bună. Singura situație în care putem definii muzica lui CRBL ca fiind  bună, este atunci când ai de ales să-ți zgârie cineva pe timpan cu un cui, sau să asculți muzica lui CRBL. Iar eu, personal, nici atunci nu știu dacă aș alege să-l ascult pe CRBL.

În rest, copii plictisiți, care aplaudau pentru că le făcea semn doamna ministru sau doamna primar, sau directoarea școlii. Ăștia mari, profesori sau ce naiba erau, aplaudau ca pe vremea lui Ceaușescu, privind în gol, fără chef, de parcă o făceau din obligație.

 

În final vă las eu cu muzică bună.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here