Skrillex la Electric Castle-sau de ce organizatorii de la Electric au crezut ca lucreaza pentru Untold si viceversa

2
589

Eu știam de vreo 2 săptămâni cine o sa vănă la Electric și Untold, dar a trebuit sa respect confidențialitatea. Și încă de pe atunci am fost dezamăgit de numele care apăreau mândre pe afișul Electric. Nu mă înțelegeți greșit, îmi place  Skrillex, sau îmi plăcea când eram în cămin și doar asta ascultau colegii. Dar, după ce Untold a venit și a zăpăcit toate festivalele din Europa :))) (click aici dacă nu știi faza cu zăpăceală), Electric trebuia să pluseze. Cel puțin în viziunea mea, nu pot să vorbesc în numele tuturor dar organizatorii Electric și Untold și-au adus exact artiștii opuși față de ce vor ei să reprezinte..

Hai să le luăm pe rând:

Electric Castle-Skrillex, Bastille, Paul Kalkbrenner, Sigur Ros, Bring Back the Horizon.

Skrillex și Paul Kalkbrenner se potriveau de minune la Untold, poate și la Electric dar doar alături de un nume și mai mare. Serios, mergem de la Rudimental și Prodigy la Skrillex??? Nu dă prea bine pentru publicul de la Electric și din câte am văzut sunt oameni care sunt dezamăgiți. De ce nu Chemical Brothers? Succesul era și mai mare. Gorilaz? Succesul era garantat iar eu mă zbăteam să-i aduc la festival  și pe cei mai înfocați fani ai lui Salam. Se putea cu artiști la fel de cunoscuți dar cu un stil mult mai apropiat de Electric Castle. Mereu am perceput festivalul Electric Castle ca o combinație între muzica comercială și cea Underground, de aceea a fost atrăgător pentru mine. Imaginați-vă ce frumos v-ați distrat când pe scena principală capul de afiș își cânta muzica live. Skrillex o să apase un buton și dă-i înainte la distracție, eventual ne mai zbiară să ridicăm mâinile în microfon. Viață! Probabil concertul lui Skrillex e un prilej bun să plec mai repede acasă de la festival.

Untold-Afrojack, Armin Van Buuren, Hardwell, Tiesto,Faithless și Parov Stelar.

Faithless și Parov Stelar sunt clar trupe de Electric Castle, fără îndoială. Dar goana după notorietate și, probabil frica ca Electric să scoată senzaționalul anul acesta, i-a făcut pe cei de la Untold să aducă nume mai sonore și genuri mai diversificate, așa, pentru toate gusturile. Și pentru asta țin să-i felicit pentru că anul acesta am de ce să merg și la Untold. Anul trecut nu am avut nici un motiv, v-am zis că mă lasă rece atunci când un nene îmi apasă un buton și așteaptă ca eu să rămân impresionat. Căcat! Un buton apăsa și Dede din Dexter-tot n-am fost impresionat. În rest avem trupe sonore dar, din păcate e doar Dj Set…………Chase and Status-trebuiau la Electric, Pendulum(tot la Electric) Kwabs-eu mă bucur că am coazia să-l văd…..nu contează unde.

Ideea e că oamenii ăștia au adus pe dos artiștii și, sincer, de la Electric mă așteptam să mă facă să-mi doresc să plătesc și o mie de lei pe un abonament. Pentru că, după ce Untold a rupt la propriu cu festivalul lor și premiul câștigat, Electric trebuia să vină cu un plus vizibil de pe lună. În schimb, cel puțin în ochii mei, a scăzut dramatic.

 

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here