Seriale-ce continuă, ce s-a anulat, ce am văzut.

761

Game of Thrones ne-a cam lăsat cu o mică durere în suflet după ce Jon Snow a fost trădat și înțepat puțin în inimă, da e la spital, își revine. Să știți ca mai sunt seriale frumoase cărora le-am acordat o șansă chiar dacă unele au fost anulate după primul sezon.

ALMOST HUMAN

Un serial science-fiction, polițist, cu efecte speciale remarcabile pentru un serial. L-am văzut tot, povestea e ok, atât cât poți înțelege din ea. Serialul a fost anulat după un sezon, FOX a decis că e momentul să schimbe macazul. Serialul prezintă povestea unui polițist din viitor care are ca partener un robot cu aspect uman. Repet, nu prea ai ce înțelege din poveste, asta pentru că nu a fost foarte mult timp pentru dezvoltarea ei. Totuși, serialul a primit o nominalizare la Emmy pentru efecte speciale. Dacă ești fan science-fiction zic că merită să-l vezi, măcar pentru acele efecte.

 

Z NATION

Sunt la episodul 5, primul sezon are treisprezece episoade și va revenii cu sezonul doi. Serialul e cu zombi, cu oameni care încearcă să supraviețuiască. Aduce aminte de Walking Dead? Nu! E destul de greu să te ridici la acel nivel, plus că aici se știe deja despre ce e vorba și cum au apărut zombi pe planetă. Ba mai mult, au chiar și antidotul, prin urmare povestea e despre un grup de oameni care încearcă să ajungă la un laborator în California  unde se presupune că sunt niște doctori capabili să scape lumea de zombi cu ajutorul antidotului pe care îl au ei sub formă de om. A sunat ciudat asta cu sub formă de om. Dar o las așa, poate vă face curioși să vedeți serialul. Efectele sunt slabe de tot, dar nu sunt prea multe, așa că nu e deranjant. Partea nasoală a serialului……e prea de la hollywood. Adică în fiecare episod câte un om din grup e pe cale să moară numai că scapă miraculos la sfârșit. Ceea ce e ok, dar nu mă ține cu sufletul la gură. E doar primul sezon, am auzit că finalul sezonului e șmecher rău, iar cei de la SyFy au anunțat deja sezonul doi

CONSTANTINE

Am fost extrem de entuziasmat când am aflat că vor să facă un serial despre John Constantine. Numai că a ieșit dezamăgitor, atât de prost a fost făcut încât n-a prins la public, deși Constantine e un erou iubit. Prima greșeală a celor de la FOX a fost cenzurarea sau limitarea personajului. Nu mă pot pronunța dacă actorul a jucat prost, dar scriitorii sigur au fost slabi, pentru că au reușit să facă dintr-un badass cum era John Constantine în film și benzi desenate, un pămpălău care-și i-a bătaie mereu. Constantine, așa cum îl știm noi, când intra într-un loc plin de demoni se căcau ăia pe ei de frică. Ăsta din serial e doar un fătălău cu accent britanic. Plus de asta cei de la FOX s-au gândit să-l facă nefumător pe eroul nostru principal. Ce căcat? Țigara făcea parte din imaginea eroului. Așa că au dat cu bâta-n baltă și s-au ales numai cu un sezon.

BREAKING BAD

Știu, ăsta s-a terminat în 2013, dar eu nu l-am terminat nici azi. Sunt la ultimul sezon, mai am vreo 5 episoade de văzut, doar că nu mă trage inima și, probabil am să-l las neterminat, ca un bărbat care nu se gândește și la plăcerea femeii. Sincer m-am uitat la el doar să pot zice că l-am văzut, nu m-a amuzat, nu m-a impresionat iar personajul principal mi s-a părut un pămpălău, excepție făcând faza când pune bomba sub scaun și-l omoară pe ăla negru.Probabil e bun, probabil a fost cel mai bun serial, dar nu e pentru mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here