Despre

Mă numesc Razvan Daniel.

Probabil că trebuia să încep prin a mă prezenta cu o frază de genul ” expert social media”, ”consultant pe nu știu unde”, ”inițiator al marelui proiect” ……nu sunt toate astea, îi las pe alții să-și expună marile lor calități  de experți social media. Mai nou toți au impresia că daca au dat două like-uri și un share au devenit experți. Probabil de asta România a devenit țara cu cei mai mulți experți pe internet.

Născut și crescut la Mediaș, dar locuiesc la Cluj-Napoca, nu știu pentru cât timp, unde am terminat Facultatea de Stiințe Politice, Administrative și ale Comunicării, secția Comunicare și Relații Publice, unde, sincer vă spun, nu am învățat mai nimic. Nu activez în domeniu, asta pentru că nu mă atrage, nu îmi place și, probabil, pentru ca nu sunt femeie. Am observat că sunt mai multe femei în domeniul acesta. Mi-am dat seama destul de târziu că nu este pentru mine această facultate …..mai exact când am ieșit pe ușa sălii în care mi-am susținut lucrarea de licență.

Momentan sunt la Master, am schimbat puțin domeniul și am ales Producție Media.Deocamdată  îmi place și sper, de ce nu, ca într-o zi să activez în domeniu. 

Am terminat.

Sunt fan  Oasis și Kings of Leon, imi plac teribil de mult jocurile și sunt sigur că o să practic acest ”sport” și când am să fiu la pensie….mai ales atunci!

Acum un an de zile  Acum multi ani am lansat site-ul GadgetControl, un site făcut din pasiunea mea  și a unui coleg pentru tehnologie. Din păcate nu ne putem manageria timpul în așa fel  încât să scriem zilnic, dar nu ne dăm bătuți. Ne-am dat.

Nu cred în Dumnezeu, cel puțin nu în Dumnezeul vostru. Îmi plac la nebunie discuțiile despre Univers, și cred în extratereștri.

Probabil c-o să abordez subiecte care o să ți se pară puerile, sau de o prostie fără margini, este posibil să ai dreptate, dar ține cont, totuși, că sunt tânăr și mintea mea este destul de fragedă. Sunt sigur că unele subiecte abordate o să le regret și eu, odată cu înaintarea mea în vârstă, dar decât să regret mai târziu ca n-am spus ceva, mai bine o fac acum și o să fiu împăcat cu mine însumi.

Become a Patron!