Să ne apreciem artiștii mai mult.

490

Trecem  peste faptul că la Forza ZU s-a cântat live și tot ce am putut auzi au fost câteva râgâieli, excepție făcând câțiva artiști. Un mare minus pentru tipa aia cu ”iubire, puișor”-o penibilitate mai mare pe scenă ca acel ”moment artistic” nu cred că mi-a fost dat să văd.Doar strigăte, buci și țâțe. Cam așa a fost momentul. Ah, n-am fost la Forza ZU, nici nu mi-am dorit, dar am fost invadat de clipuri video de la eveniment și m-am uitat.

În schimb, am auzit, doar acuma, despre Moonlight Breakfast, o superbitate de formație. Muzică de calitate, o voce superbă care, surpriză, nu surprinde cu buci și țâțe, ci cu vocea. Au melodii foarte bune, am devenit dependent de muzica lor, o ascult încontinuu. Se zbat în câteva zeci de mii de vizualizări pe youtube, mai mult apreciați de străini, și prea puțin de români. N-am auzit nicăieri de ei, nici la radio, nici la TV, nici pe internet. Trist, au un potențial imens, dar se pierde în industria noastră unde sunt preferate bucile. Ah, piesa No More e genială.

 

 

5 COMENTARII

  1. aceasta formatie e pentru export sa zic asa 🙂
    i-am vazut pentru prima data acum 3 sau 4 ani la TIFF si de pe atunci ei aveau deschidere mare in alte tari numai la noi nu si din cate stiu s-au si mutat din Romania.
    si live suna de 10 ori mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here