Să mulțumim virusului HIV.

1007

Ciudat titlu am dat și eu, dar după ce o să privești clipul acesta o să înțelegi de ce.  Este un pas IMENS, o copiluță a fost vindecată de leucemie cu ajutorul virusului HIV modificat genetic.  OAU, n-am văzut știrea asta la TV, în schimb o avem pe Bianca Drăgușanu în stanga și-n dreapta. Probabil ea vindecă boli mai importante precum ar fi o puță bleagă.

În fine, priviți clipul și minunați-vă

6 COMENTARII

  1. Super clip si foarte interesant. Nici nu m-as fi gandit ca se poate realiza asa ceva cu HIV. Un pas inainte pentru medicina.

  2. Ca de altfel visul omenirii, „Fountain of Youth” are raspunsul chiar celulele de cancer 😉 … cand va fi realizabil va trebui sa multumim cancerului ca ne-a aratat calea de urmat !

  3. Adica…luam celulele T din corp , le bombardam cu o forma ff diluata a virusului HIV, atat de modificata incat nu mai poate fi numit la fel si se pare ca obtinem niste celule T modificate astfel incat lupta si cu celulele canceroase. SI abia aceste celule T ( care sunt anticorpii nostri de fapt ) , le injectam inapoi si speram ca ele sa se inmulteasca si sa transmita mai departe suratelor lor informatia . Insa se pare ca nu reuseste mereu…sunt si reactii adverse violente. Cam asta este ce am inteles eu din linkul pe care ti l-am dat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here