Roxana Babenco, viol sau nu?

1631

Deci nu știu cum am ratat subiectul. Cred că se datorează sărbătorilor, sunt mai relaxat și nu prea mai bag în seamă internetul.

Numai că, deși vrei să te ascunzi de toată harababura asta măcar de sărbători, nu poți. Astfel ”tavanul” de Facebook mi-a fost invadat de un singur nume: Roxana Babenco! Deja mă gândeam: ” Bravo, avem în sfârșit o olimpică bună la mate și fizică”. Am triumfat, tinerii nu sunt proști drogați cu etnobotanice.  După ce m-am trezit din vis, am văzut că era vorba despre o copilă de 15 ani care și-a dato-n buci cu 5 colegi. Toți ăia 5 făceau cât jumate de om, pentru că aveau 15 ani. Unul singur mi-a atras atenția, dacă ați văzut filmulețul. E vorba despre tipul cu părul lung. Sincer vă spun, nu știam ce mă miră mai tare, faptul că la 15 ani aia se fute cu 5 copii? Sau părul omului……..Vă spun sincer, cea mai proastă combinație a fost fața cu părul lui. Zici că e mama lui Gollum. Eu nu înțeleg cum a putut avea orgasm fata aia, cu ăla deasupra, cu părul ăla urat și fața aia de nou născut bătrân. Doamne, mi-am stricat sărbătorile.

Băieții au fost, cică, acuzați de viol. La femei asta e cea mai mare prostie, mai ales la astea minore. Se fut cu 5 odată, cu acordul lor bineînțeles, iar dacă sunt prinse strigă în gura mare viol. Pentru că nu poți să mergi la mă-ta și să-i spui: ”Știi, m-au futut 5 colegi de clasă, sunt o curvă, cred că seamăn cu tine. Ah, și filmulețul e pe internet.” Normal că n-o să spună asta și o să zică ca a fost violată. iar mă-sa o să meargă la poliție, o să se facă scandal, viața băieților o să fie ruinată, chiar dacă nu sunt vinovați. Problema era și mai mare dacă ăștia erau majori. Vai, cum sărea toată lumea că ce i-au făcut măgarii fetei.

Roxana, a spus că a fost drogată și a fost violată. Repet, ce altceva să zică?

De ce cred eu că ea e vinovată? Hai să vă spun o mică istorioară. Mă simt ca Iisus acuma, vorbesc din pilde. Bun, era o curva renumită în oraș care a dezvirginat majoritatea băieților din cartier, ba nu, din oraș. Erau cozi și de 11 la ea, prin pivnițe, prin garaje sau prin apartamente de oameni plecați în străinătate care lăsau cheile părinților iar noi le furam pentru a avea unde introduce mâțu-n gaură.  Un an de zile a fost curva cartierului, oricine o vedea pe stradă și îi spunea hai cu mine, mergea fără probleme. Și era și frumoasă. Până când într-o zi a aflat mă-sa că ea e curvă. Ce a făcut fata? A strigat viol. S-a dus la poliție să depună plângere. Norocul tuturor băieților din oraș a fost că polițiștii s-au prins de schemă, știau cine e, și au lăsat-o baltă.

Deci așa e și cu Roxana, ce să zică acuma? A fost violată, chiar dacă i-a plăcut și probabil și l-a potrivit singură. Nu vă mai zic ce făceam eu la 15 ani, o să vă minunați! Pot să vă spun doar că implică multe jucării.

1 COMENTARIU

  1. Normal ca ea este vinovata. Orice persoana normala care vede videoclipul in care a fost fututa isi da seama ca avea cracii deschisi.
    Sa presupunem ca a fost violata, dar ce cauta cu acesti baieti? Selfiul cu prezervativul? De ce nu a avut reactii cand i-o dadeau aia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here