Prometheus-Foc si Piatra

2
683

Când eram mic am văzut o singură bandă desenată, și asta până recent, cam de când am cumpărat primul număr din Abația mi s-a aprins pasiunea pentru benzi desenate. Adică mi-aș fi dorit să am și înainte, dar de unde? Mai ales că am crescut într-un oraș mic. Singura bandă desenata pe care am văzut-o când eram mic, a fost Batman, și era în germană. Acuma dacă stau bine să mă gândesc, cam tot ce am văzut pentru prima dată în viață era de proveniență germană. Ca să înțelegeți cum erau copii în anii 90, imaginați-vă că am văzut mai multe reviste porno decât benzi desenate. Încă mă gândesc de unde naiba le procurau. Pentru noi, copii, era ceva fantastic când aducea unu o revista cu femei dezbrăcate și ne ascundeam prin scări să ne uităm la ele, toți roșii la față și rușinați. Lego și Gameboy vedeam doar în reclamele de pe PRO Sieben, și era singurul moment în care mă bucuram că bagă reclamă, pentru că vedeam jucării și chestii pe care nu le-aș fi gasit în România. Probabil de aceea simt acum nevoia să cumpăr lucruri care nu mai țin neapărat de vârsta mea. Revenind la benzile desenate, citesc cu plăcere Abația, Tinerețe fără bătrânețe și, mai nou, Prometheus, care s-a lansat luna aceasta și va avea 4 numere.

Mie mi-a păcut și filmul, chiar dacă nu a fost primit foarte bine, îmi place de Fassbender și probabil în orice film ar juca, eu aș fi mulțumit de el. Pe lângă Prometheus, EATcomics mai lansează Aliens, Aliens vs Predator și Predator, iar eu le voi cumpăra pe toate.

2 COMENTARII

  1. Locuiesc peste hotare si pot sa procur editiile originale în limba engleza foarte repede, dar am venit aici in vacanta si m-am decis sa culeg versiunea tradusa. Am un prieten român acolo si o sa fie încântat sa vada aceste benzi în limba româna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here