Prima repetiție, primul succes

427

Nu știu cum sunteți voi, dar pentru mine Eurovision-ul e o sărbătoare exact așa cum e Crăciunul sau Paștele. Sau ca ziua mea de naștere. Și oficial eu am intrat în febra asta. Am o grămadă de lucruri de făcut, am teme, proiecte, și chiar dizertația, dar pur și simplu trebuie să urmăresc tot ceea ce se întâmplă!!!

Anul acesta suntem reprezentați de formula de succes a României la Eurovision, de Paula Seling și Ovi Cernăuțeanu. De ce zic formula de succes? Pentru că sunt la a doua participare pentru noi, iar prima s-a soldat cu un frumos loc 3 în 2010. Anul acesta au revenit în forță cu ”Miracle” și încearcă să aducă trofeul pentru prima dată în România. Visul de a vedea scris pe burtiera televizorului celebrul mesaj ”Romania is the winner of Eurovision Song Contest with X number of points” vine încă din 1999, de când am început să urmăresc festivalul. Poate, cine știe, anul acesta visul, dar și miracolul poate se întâmplă! Trebuie să credem asta!

Aseară, la Copenhaga, România a încheiat seria repetițiilor, care au fost un real succes. Conform comentariilor postate de internați pe Youtube, repetiția a reușit să schimbe multe păreri. Paula a fost la înălțime cu acea notă de 18 secunde, pe care, europenii nu credeau că o poate susține. România se pare că s-a trezit în materie de show-uri. După ce anul trecut Cezar a șocat cu o prestație de zile mari, nici Paula și Ovi nu s-au lăsat mai prejos. Holograme, joc de lumini, cerco-pian, voce de soprană, dar și multă emoție! E pachetul complet pentru noi. Se vorbește pe la colțuri de Bucuresti 2015. Să fie așa? Voi ce credeți?

Hai România, hai Paula, hai Ovi! #teamMiracle

Aici e prestația de aseară:

http://https://www.youtube.com/watch?v=yFkvNLnu1TE

2 COMENTARII

  1. Mie mi se pare suicidala! Refuz sa cred ca Europa e atât de trista! Dar e o piesa ok!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here