Pozele fara culori nu vindeca cancerul

577

Mă simt dator să le explic doamnelor și stimabilelor care postează pe facebook, anunțându-ne pe toți că acceptă provocarea.”Provocare acceptată” -doar asta văd de câteva zile pe facebook, text însoțit de o poza alb-negru. O întreb pe o tanti, care a acceptat provocarea și mândră s-a pozat în alb-negru, iar acuma crede că a făcut ceva important în viață contribuind la vindecarea cancerului la sân, despre ce e vorba, de ce se pozează și cine o provoacă.

Cică e o campanie de susținere pentru femeile care au cancer la sân.

Nedumerirea mea este evidentă. Cum anume se simte mai susținută o femeie care suferă de cancer, dacă tu îți postezi o poză în alb-negru??? Stă femeia plină de medicamente pe patul de spital și vede o poză cu tine fără culori și automat cancerul se dizolvă și dispare miraculos?

În primul rând, campania asta este falsă, nu am găsit informații nicăieri despre așa ceva. Deci e un fel de Partikip, dar cu poze alb-negru. În al doilea rând, dragele mele cretine, dacă doriți să ajutați persoanele bolnave de cancer, băgați puțin mâna în buzunar și ajutați pe bune.

Așa simți că ai făcut ceva. Lipsa culorilor nu vindecă cancerul, nu ajută cu nimic bolnavul dacă tu îți postezi poza ta în alb-negru. Poate doar în creierașul vostru subdezvoltat acceptarea unei provocări și o poză îi ajută pe cei aflați într-un moment greu al vieții.

V-aș fi zis chestii mai grele, sau v-aș fi zis ce vă doresc, dar am o stare bună astăzi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here