Paula Seling de ce nu e pe radio?

659

Pe Paula Seling o cunoaște toată lumea. Și o apreciază. Însă  nu pot să cred că femeia asta,  care e una dintre cele mai bune voci din România nu e pe radio. Există vreo explicație?

Din păcate da. Probabil nu e prietenă cu directorii muzicali de la posturile muzicale comerciale de la noi. Și nici nu scoate piese comerciale, cu versuri prostești, dar care să-ți rămână în minte. Săraca, a ajuns să-și facă mici campanii pe pagina de facebook, să share-uiască lumea piesa nouă ”Light My Fire” să ajungă pe radio, iar în schimb îi premiază cu CD-uri. Bine băi, directori muzicali de la posturile de radio comerciale că difuzați toate ”chiloțatele” și afoanele ( vorbă lui Trăistariu) care dacă le pui să-ți cânte live piesa pe care o au in heavy-rotation o să regreți că o să-ți sângereze urechile. Hai să fim serioși, dacă nici Paula nu cântă, atunci chiar nu știu cine o face. De mult îmi doresc să o aud la radio, mai ales cu piesa ”Pansament”. Dar are foarte multe piese bune care ar prinde la radio. Lumea n-are încredere să încerce ceva nou, însă e nevoie doar de un post comercial să o facă, să facă din piesa ei hit, că apoi o vor prelua toate. Probabil dacă s-ar ”îmbrăca mai provocator” ar avea o șansă, mai ales că acum una, care nu i-am reținut numele, a scos o piesa ”Music sex orgy” sau ceva pe aici, și a apărut complet goală! Peste puțin timp va fi pe radio, sunt absolut sigur! Că la noi asta vinde, sexul și prostia!

La radiourile nostre se aud aceleași piese, exact una după alta, fără să le mai schimbe ordine. Dacă asculți 2 zile un post de radio, ajungi să înveți ordinea pieselor, care sunt difuzate cam la aceeași oră zilnic. Merită o șansă, merită din plin să fie pe toate posturile de radio. O femeie excepțională din toate punctele de vedere. Am avut onoarea să o cunosc înainte de Crăciun. Este o femeie de un bun simț rarisim. Din punct de vedere vocal nici nu cred că mai are sens să vorbesc. Ți se face pielea de găină de fiecare dată când cântă.
Acum fiți sinceri, nu ați vrea să auziți piesa asta la radio?

Iar asta e piesa ei nouă care sună foarte bine! E comercială și sunt sigur că ar prinde la public.

7 COMENTARII

  1. Pacat ca autorul acestui articol nu prea e familiarizat cu gramatica limbii romane. Intentia e buna totusi:d

  2. Piesa Light my fire e nasoala.. Refrenul copiat 100% de la alte piese. Doar negativul e frumos si pacat si de el.. in rest varza.. Pacat de vocea ei ! Adica daca vrea o melodie de radio sa o faca cu cap ! Daca piesa Light my fire era asa buna imediat ajungea la radio ! Dar nu e buna.. Parerea mea <3

  3. @Nicoleta
    ”Fa Nicoleto”, ce ti se pare tie ca nu e scris corect? Ai si tu apucaturi de profesoara de gramatica? N-ai treaba prin bucatarie? Nu mai critica din ignoranta! In rest, numai de bine!

  4. Dragule, e ignoranta sa nu stii cand sa folosesti ‘pe care’ sau ‘careia’ in loc de ‘care’…dar na…se intampla si la case mai mari. Ai mai avea o sansa daca ti-ai identifica singur greselile, deja indiciile ti-au fost date 🙂

  5. Draga mea, asta e un blog de opinie. Nu sunt nici Neagu Djuvara si nici Andrei Plesu. Folosesc un limbaj colocvial, iar probabil, bastina-si spune cuvântul! Însa,multumesc de atentionari, o sa le iau ca atare!

  6. Paula nu este difuzata pentru ca nu are o echipa „profi” in spate, nu are o casa de discuri si de productie care sa o bage fortat pe radio asa cum le baga pe toate curvele. Pacat, M-am uitat la celelalte tari de la Eurovision, majoritatea aveau suportul presei si radiourilor din tarile de origine. In Romania am citit numai critici la adresa ei si a lui Ovi. Cautau scandal in orice. Cum sa avem pretentia sa fie difuzati la radio ea sau Ovi cand presa arunca cu noroi in ei exact cand aveau cel mai mare nevoie de sustinere. Halal Romania…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here