Omul de lângă mine s-a schimbat. Sau ce căcat mai mănâncă unele.

454

Iar cu relații și căcaturi, dar mi-au trecut ceva chestii pe la urechi zilele astea și, dacă tot nu le-am zis în față unora, o fac aici, așa să mi-o scot din sistem, ca într-un film porno unde una i-o freacă la unu spunându-i  „just to get it out of your system”.

Nu reușești că cunoști un om într-o viață, e clar, ar trebui să treci prin toate experiențele cu el pentru a face asta, lucru care e puțin imposibil! Și atunci mă întreb de ce unele proaste se mai plâng de omul de lângă ele? Vacă! Nu te-a pus nimeni să te măriți cu el după câteva luni de relație. Știți cum sunt unele? Se mărita așa la minut, mai repede decât mi-aș încălzi o felie de pizza în cuptorul cu microunde, și se trezesc după un an bătute sau înșelate, sau mai mult singure chiar dacă împart același pat. Și scuza e mereu aceeași „S-a schimbat!”

Nu s-a schimbat nimeni! Oamenii nu se schimbă, așa sunt, așa vor rămâne! Nu ai avut timp să-l cunoști, dar te-ai aruncat ca vaca la nuntă pentru că te visai mireasă. Ce urmează? Un divorț și inevitabilele discuții despre bărbați care sunt niște porci, niște măgari care nu știu aprecia o femeie. Și ăla e prost că a luat-o după puțină vreme, dar măcar ăla nu-mi fute mie capul cu prostii. Dacă mă cheamă în oraș, ne îmbătăm și prindem gagici de fund prin cluburi, nu-mi spune că femeile sunt proaste sau curve.

Rețineți, nu sunteți prințese promise, așa că puteți aștepta măcar 2 ani până să vă mărițați ca vacile doar pentru a avea poze de pus pe Facebook.

Casă de piatră! NU! Nu v-am urat nimic, îmi place doar poza de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here