Nu scăpăm nici un moment să arătăm celorlalți ce deschiși la minte suntem.

0
357

Mai ales pe Facebook. Nu prea mă uit la Eurovision, nici nu mă prea atrage, pentru comentarii îl am pe colegul Andrei care se pricepe la concursul acesta.

Am înțeles că a fost un scandal, ceva concurent a râs de aia cu barbă. Imediat au sărit europenii, cum domne, discriminare, bla bla bla. Nu sunt încuiat deloc,  n-am treabă cu homosexualii, nu dau pe nimeni deoparte, sunt un om care acceptă și înțelege multe. Bă da pe aia cu barbă n-o înțeleg, deloc, și nici nu vreau s-o înțeleg.

Drept urmare, să arătăm lumii cât de permisivi și open-mind suntem noi, Europenii,  votăm în cor Austria cu 12 puncte. Doar pentru că a avut barbă și s-a scremut la fiecare 12 puncte primite, să ne arate nouă cât de sensibila e ea și cum plânge, și vai doamneeee săraca cum suferea de zici că la fiecare strigare îi murea câte o rudă.

Deci da, s-a votat ”cazul scocial”, pentru că oamenii sunt dornici să arate cât de liberali sunt ei. Revenind pe tărâmul nostru, am avut facebook-ul umplut de țărani și țărănci cu mesaje prin care susțineau ei Austria. Pentru că e la modă, e la fel cu perioada în care moare ceva artist mediocru de la noi, toți devin fani, toți ascultă muzica artistului.

Mi-a provocat o greață imensă prezența acelei ființe. Și ca să ne legăm de concurs, melodia ei a fost jalnică. Germania și Finlanda au avut melodii frumoase. Iar preferata mea a fost Elveția cu fluieratu lor, superb, absolut sperb, m-am simțit ca Becali la stână.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here