Nu înțeleg plăcerea de a scrie pe pereti.

0
800

Sau uși. Oamenii care fac asta sunt din start cretini. Oameni care atunci când un văd un perete sau o ușă simt nevoia de a scrie prostii.

Pe lângă înjurături, găsim o varietate de scrieri primitive: Vasile+FLorica=Love, muie ”U”, muie CFR(astea se aplică doar la Cluj) sau un număr de telefon lângă un text scrijelit maiestuos în care persoana respectivă ne spune că suge ceva.Probabil oamenii aceștia sunt ”nescriși” de mult, duc dorul orelor de caligrafie sau doar vor să ne demonstreze că și ei știu să scrie. Sunt ca femeile nevorbite, atunci când prind un om care este dispus să comunice cu ele pe cale orală, vorbesc încontinuu. Așa și cu ăștia, sunt traumatizați, iar acuma când văd o ușă sau un perete simt nevoia să se exprime.

Că tot vorbim de pereți, nu îi înțeleg pe ăștia cu graffiti, și nu mă refer la cei care fac adevărate opere de artă, oameni care își dedică zile întregi sau săptămâni pentru a termina un desen, mă refer la acei cretini care, dacă au un spray în mână, se condiseră mari artiști și-și expun talentul pe clădiri. De preferat una proaspăt renovată. Talentul lor este egal cu 0, poate dă chiar cu minus în față, dar pentru ei nu contează, sunt idioți iar noi nu înțelegem arta. De obicei își scriu numele mai strâmb și trag o linie mai șmecheră pentru că aici se termină talentul lor. Dacă îi tragi la răspundere și le spui că e de căcat ce au făcut acolo, o să-ți spună că nu înțelegi arta, o să-ți mai spună câteva lucruri despre libertatea de expresie. Nu înțeleg termenul de vandalism și nici nu are rost să te obosești să-i explici. Nu uitați, ei sunt mai apropiați de maimuță decât de oameni.

Să îți scrii numele pe un perete nu e artă, e o prostie. Și ca să faceți diferența vă pun niște poze.

ARTĂ

GUNOI

Sursa1,sursa2,sursa3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here