Ne meritam soarta

6
546

Nu prea mă ating de subiecte în genul celui care urmează să-l citești, dar, după ce am văzut cât de idioți sunt majoritatea românilor, îmi vine să-mi cumpăr o pușcă și să ies la vânătoare.

Am înțeles că a fost condamnat Gigi Becali, prea puțin îmi pasă, mai ales că mă gândesc constant la fundul tipei care a participat la Eurovision pentru Norvegia.

Lucrul care m-a făcut să mă gândesc că nu mai avem nici un fel de speranțe pentru țara asta, este pagina de pe Facebook Free Gigi.

Înțeleg că ești un fomist și un puturos și te gândești în sinea ta că Gigi Becali vede că l-ai susținut și poate-ți dă una bucata suta euro, dar n-ai să vezi muritorule, pe ăla îl doare-n cur că tu n-ai ce pune pe masă, îl doare-n cur că tu ești bolnav. Toți idioții sar în sus că Gigi Becali a construit sate întregi, că este un credincios, că a făcut lucruri bune. Văd că nimeni nu înțelege că omul acela a furat, a făcut un lucru ilegal și pentru asta trebuie să plătească. Dacă a făcut case, bravo lui, le-a făcut pentru imaginea lui. Sau ce, tu ești ferm convins că Gigi Becali crede în Dumnezeu și trăiește după Sfânta Scriptura? Probabil ai dreptate, pentru că i-a dat tipului de la Antena 1 să sugă cât să-i ajungă pentru o viață, că na, așa se comportă un adevărat credincios.

Am citit niște comentarii pe Facebook care indemnau oamenii să iasă în stradă pentru a-l susține pe cimpanzeu. Frumos, n-am ce zice, când guvernul taie din pensii unor oameni care au muncit o viață și au o amărâtă de pensie de 6oo de lei stau toți în casă uitându-se la Capatos, dar când vine vorba de Războinicul luminii, de omul lui Dumnezeu în această țară, trebuie să ieșim, pentru că, nu-i așa, este salvatorul nostru și a construit case.

Am câteva regrete. Primul : Că nu i-au dat mai mulți ani de pârnaie.

Al doilea: Că nu l-au băgat și pe celălalt cimpanzeu, recte Giovani.

Asta este, ne merităm soarta.

6 COMENTARII

  1. Ei,exact la asta ma gandeam dis de dimineata…cat de repede se mobilizeaza poporul(am vrut sa spun roman,dar nu mai suntem de mult asa) cand vine vorba de imensa „nedreptate” care i s-a facut lui Nea’Gigi dar cand vine vorba sa-l ajutam pe vecinul caruia i s-a daramat casa nimeni nu dispare mai repede la orizont decat mai sus-numitul popor.Nu am nimic cu respectivul Gigi dar ma seaca la ficat gradomania de care da dovada…de parca Doamne-Doamne pretuieste numai donatiile televizate si temenelele in direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here