Mno, oare ce-o fi avut femeia cu mine?

502

Eu sunt o fire curioasă, da curioasă rău, în sensul că o iau razna dacă vreau să știu ceva și n-am cum să aflu. Bine, n-o iau razna, dar recurg la o groază de metode pentru a afla ce vreau să știu.  Acu ceva vreme o cititoare mi-a dat cerere de prietenie pentru a avea acces mai facil la blog. Am început să povestim și o făceam bine. Trebuie să precizez că n-a fost nimic mai mult decât o discuție fără viitor, fără sentimente, fără nimic. Doar doi oameni care vorbesc. Atât. Pe bune vă zic, n-a fost absolut nimicaaaa…..

Într-o seară, intră pe mine, mă întreabă ce fac și-mi spune că pleacă la discotecă. I-am zis ok, și aia a fost ultima dată când am vorbit cu ea. După câteva zile am căutat-o eu, nimic, nici un răspuns. Nici activă pe facebook nu prea mai era. A trecut mai mult de o lună  și tot mă întreb de ce a făcut așa.  Eu n-am greșit cu nimic, deci e și mai interesant pentru mine să aflu de ce naiba femeia aia a uitat de mine așa dintr-o dată.

Acuma mă roade să știu ce s-a întâmplat cu ea, oare a murit?  E cam ciudat să lași așa omul în plop fără nicio explicație, pur și simplu s-a luat și a ”plecat”. Nu mă deranjează asta, dar mă omoară să știu de ce, eu vreau să fiu informat :))

Ciudate sunt femeile astea….

4 COMENTARII

  1. Este o interjectie parazita.Nu exprima nimic, dar il ajuta pe interlocutor sa temporizeze.Treptat devine un automatism verbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.