Mno, oare ce-o fi avut femeia cu mine?

453

Eu sunt o fire curioasă, da curioasă rău, în sensul că o iau razna dacă vreau să știu ceva și n-am cum să aflu. Bine, n-o iau razna, dar recurg la o groază de metode pentru a afla ce vreau să știu.  Acu ceva vreme o cititoare mi-a dat cerere de prietenie pentru a avea acces mai facil la blog. Am început să povestim și o făceam bine. Trebuie să precizez că n-a fost nimic mai mult decât o discuție fără viitor, fără sentimente, fără nimic. Doar doi oameni care vorbesc. Atât. Pe bune vă zic, n-a fost absolut nimicaaaa…..

Într-o seară, intră pe mine, mă întreabă ce fac și-mi spune că pleacă la discotecă. I-am zis ok, și aia a fost ultima dată când am vorbit cu ea. După câteva zile am căutat-o eu, nimic, nici un răspuns. Nici activă pe facebook nu prea mai era. A trecut mai mult de o lună  și tot mă întreb de ce a făcut așa.  Eu n-am greșit cu nimic, deci e și mai interesant pentru mine să aflu de ce naiba femeia aia a uitat de mine așa dintr-o dată.

Acuma mă roade să știu ce s-a întâmplat cu ea, oare a murit?  E cam ciudat să lași așa omul în plop fără nicio explicație, pur și simplu s-a luat și a ”plecat”. Nu mă deranjează asta, dar mă omoară să știu de ce, eu vreau să fiu informat :))

Ciudate sunt femeile astea….

4 COMENTARII

  1. Este o interjectie parazita.Nu exprima nimic, dar il ajuta pe interlocutor sa temporizeze.Treptat devine un automatism verbal.

Lasă un răspuns