Minunile făcute de Parascheva. E prea comic să fie adevărat.

615

Deci vă rog să citiți lista cu minunile recente ”Făcute” de Moaște, sunt superbe, sunt niște lucruri greu de atins dacă nu ai pupa niște mumii. Sunt preluate exact așa cum sunt scrise oficial pe Orthodoxwiki.

ajutor in căsătorie – adică cum? A luat doi tinerei și i-a cuplat? Sau a ținut locul ofițerului de la Starea Civilă.

găsirea obiectelor pierdute– Adevărul este că dacă îți pleacă vaca de acasă și o găsești 3 străzi mai încolo e minune de la Moaște.

obținerea notelor bune si obținerea diplomelor dorite– Să știți că am apelat și eu la niște moaște feminine înainte de susținerea licenței. Numai că astea erau moarte de bete. Și da, le-am pupat o noapte încontinuu și mi-am luat licența cu 10. Dacă bine îmi aduc aminte au avut și orgasm….deci win-win. Plus de asta, mi-am dat seama de ce am avut note slabe în liceu…..nu pupam moaște. Dacă am ști toți secretul acesta am fi doctori în toate domeniile.

obținerea locurilor de muncă – te duci, pupi moaștele, și te vor căuta băieții de la ENI să te plătească cu 100.000 de euro pe zi, chiar dacă ai o secundă de școală. Ejobs e în faliment din cauza lu Parascheva.

obținerea unei locuinte– Acuma depinde, dacă ești bișnițar te ajută să găsești fraieru care are nevoie de bani și girează cu apartamentul. Dacă ești un sărac nenorocit tot la primărie mergi pentru pentru o garsonieră după care aștepți 10 ani.

obținerea posibilității financiare de a veni in pelerinaj la sfintele sale moaște la Iași- Asta da minune.  Cine se roagă pentru sănătate și alte alea? A fost nevoie de bani să meargă la ea. Întrebarea firească este cum a făcut minunea dacă persoana n-a pupat-o?

oprirea furturilor si găsirea celor furate-Rog Poliția să ia notițe. Dacă îți fură cineva portofelul, te duci, pupi moaște, bagi bani la popa și garantat prinzi hoțul. Cine mai are nevoie e poliție?

construirea unei Biserici- Cum adică? A apărut biserica așa, peste noapte???

găsirea de bani pentru finalizarea unei Biserici– Unde au fost găsiți? Sau au fost donați? Sau, mai aproape de adevăr, au fost bani spălați și fraierii au crezut că e minune de la Paraschiva, ok.

împodobirea unei Biserici cu daruri-am obosit, sunt impresionat până la lacrimi.

aducerea ploii pentru recolte bune– Credeam că aceasta este treaba indienilor, Paraschiva face asta?

reducerea pedepsei de închisoare– Asta-i cea mai tareeeee. Bravo, după ce procurorii s-au obosit să aresteze un criminal căutat în toată lumea, Paraschiva s-a gândit să-l ajute și să-i reducă anii de detenție. N-am știut că moaștele au dreptul să fie și judecători.

PS-E un Pamflet, așa că nu fi idiot.

P.P.S-Mor după niște sarmale.

 

8 COMENTARII

  1. In legatura cu „-construirea unei Biserici- …” Nu apar asa chiar peste noapte, dar conform link-ului http://danielrazvan.ro/credinciosi-tampiti/ , eu zic ca poti face o mica biserica din 600.000 de euro stransi in doar 3 zile. Tu ce zici?

    E chiar o minune cat de prosti sunt enoriasii, iar preotii profita de naivitatea oamenilor, ca hai sa fim seriosi cate inmormantari, spovedanii, casatorii etc trebuie sa faca un preot sa stranga banii astia. Asa e simplu scoti mortu’ afara, il imbraci cat mai frumos investesti vre-o mie doua mii de lei in sarmale si pe cealalta parte iei 600.000 de euro.

  2. „Sa stiti ca am apelat si eu la niste moaste feminine înainte de sustinerea licentei. Numai ca astea erau moarte de bete. si da, le-am pupat o noapte încontinuu si mi-am luat licenta cu 10. Daca bine îmi aduc aminte au avut si orgasm….deci win-win.”

    Hahahaha, multumesc ca m-ai facut sa ma sparg de ras =)))) Esti cu ocazia asta printre bloggerii mei preferati. :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here