Mi-am luat cea mai tare injuratura de la un batran

1274

Am avut niște probleme cu mașina, în sensul că de câte ori ploua afară eu aveam un mic acvariu de vreo 4 litri de apă în locul unde este roata de rezervă. Practic roata de rezervă se transforma într-un peștișor de cauciuc. Na, am zis să rezolv problema și am dus mașina la reprezentanță în SânNicoară, lângă Cluj, că acolo are reprezentanța tinichigeria.

Când m-am întors de la service, am ajuns prin Mărăști, imediat după sensul giratoriu am oprit la trecere.

Exact ca în poză, doar că în locul Skodei eram eu.  Ei bine, când am dat să plec, un cuplu au luat-o la fugă, spre trecere, ei fiind pe trotuarul acela mic care desparte sensurile de mers. Evident că n-am mai plecat, erau toate șansele să trimit toată familia în cer la dreapta tatălui. Am așteptat frumos să treacă când din spate aud un claxon puternic.

Mă uit în oglindă, un alt cuplu, de bătrâni. Șoferu gesticula nervos și mi-a arătat semnul păcii. Am început să-i arăt înapoi și a început nebunia. M-a înjurat, l-am înjurat înapoi, mi-am băgat chestii în bătrânețea lui. Ceilalți șoferi îmi spuneau să-i dau pace că e nebun. Ne-am certat vreo 4 intersecții. Mereu trăgea în dreapta mea și mă înjura. Îl înjuram înapoi, îi spuneam că îl caută moartea. La a doua intersecție mi-am dat seama că omul e fan Antena 3 pentru că a început să mă înjure politic, de binom, mi-a zis de Kovesi.

Iar la final, când drumurile noastre se despărțeau, mi-a aruncat înjurătura supremă: ”Du-te dracu și votează cu Iohannis!”. Am râs și eu, râdeau și ceilalți conducători care încă făceau semne că e nebun.

E așa cum a zis Micutzu cu bătrânii la volan. Ăștia nu mai au nimic de pierdut, se bagă în tine, te omoară și nu-i pasă, că el oricum mai are maxim 5 ani de trăit. Mă gândesc ce ar fi fost cu acel cuplu dacă nu eram eu primul la trecere, probabil boul îi lua în plin și nu-i păsa că a omorât un bebeluș și doi oameni în floarea vârstei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here