Mai stiti artistul care poza gauri de cur? Exista o artista mai ciudata….

919

Si se pare ca face ceva bani din treaba asta. Si nu, nu e vorba despre gauri de cur, ci despre arta invizibila. Arta pe care unii, daca e adevarata stirea, platesc bani grei. Pentru ca oamenii sunt prosti, idioti, parveniti si doritori de atentie. In fine, sigur se trezesc unii care iar mananca cacat si o baga pe aia cu „Stai, sa vedem ce statement are” pentru ca, nu-i asa, arta trebuie sa-ti fie explicata pentru ca mintea ta de cioban crescut la tara nu poate intelege decat tablouri pictate de Picasso, Caravaggio sau Gaugain. Niste tarani care nu au stiut decat sa deseneze cu vopsea in timp ce marii artisti contemporani pozeaza gauri de cur si iti vand arta invizibila.

In caz ca vreti sa cumparati, sa stiti ca ceea ce a creat fata asta, este foarte scump si ocupa foarte mult loc. Asa ca ar fi bine sa-ti pregatesti o camera mare doar pentru obiectul de arta. Obiect care poate fi ce vrei tu.

Ah, mi-a placut foarte mult declaratia ei:” Chiar daca e invizibila, nu inseamna ca nu am muncit multe ore pentru a creea”. Superb, femeia asta a muncit ore intregi, saptamani, luni bune pentru a face nimic. Nimic care o face milionara. Ba mai mult, CBC vor sa faca un documentar.

Superb, absolut superb.

SURSA

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here