Locul tău de parcare este al tău atunci când plătești.

393

Zilele acestea discutasem cu niște amici despre locurile de parcare, după care am văzut și în online aceeași chestie. Toți se cred stăpâni pe locul unde și-au ținut mașina. Nu e chiar așa, e spațiu comun și atât timp cât tu nu plătești chirie pentru loc nu ai nici un drept în plus față de mine.

Am avut un vecin, și-a cumpărat o Dacie și timp de câteva luni a parcat lângă bloc. Într-o zi, a venit alt vecin și și-a parcat mașina exact în locul în care obișnuia să-și parcheze celălalt vecin rabla.  A ieșit scandal, amenințări de ciobani, dinalea cu ”Lasă că-ți dau io o cheie pe ușă”. După care mândrul posesor de Dacie s-a gândit că e mai ok să-și pună pe locul lui  două bare cu lanț, pentru a putea parca doar el.

Bineînțeles, oamenii au sunat la Poliție iar vecinuțul și-a luat o amendă frumușică.  Zilele acestea am văzut alt scandal tot din pricina locului de parcare, la alt bloc. Oamenii au pus pasiune mai multă, și-au împărțit și pumni pe lângă chei.

E foarte simplu, dacă plătești pentru loc, e ok, e locul tău. Dar dacă nu, stai în morții mă-tii de idiot și așteaptă să prinzi loc liber, că nu te-a căcat tactu prinț să-ți iei pământul din jurul blocului și să-l folosești după bunul plac.

Sunt o groază de oameni care-și însușesc bunuri publice după cum li se năzărește lor.

 

 

6 COMENTARII

  1. …sa luam in calcul si numarul din ce in ce mai mare de masini din Romania. O parcare supraetajata in fiecare cartier n-ar strica deloc. Dar cine sa le construiasca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here