Legea privind sexul cu minori trebuie puțin modificată.

484

Voi ați văzut cum arată fetele de 16-17 ani? Frate, le dai 22 fără să stai pe gânduri. Și e corect ca o tipă dinasta care se dă la tine în discotecă, având 16 ani, să plece cu tine acasă, după care află mă-sa că a făcut ”dragoste” , iar moartea asta îi spune că a fost drogată sau violată, sau prostită? Și toată lumea o crede, pentru că ea este minoră și nu minte, ea este cuminte, chiar dacă poartă un decolteu imens și o fustă scurtă de îi vezi splina cu ochiul liber. De obicei bărbatul are de tras cu chestia asta, el este judecat că a corupt minorii. Ce să mai corupi la ei? Ce caută la 16 ani in discotecă prizând etnobotanice pe chiuvetă?

În fine, sexul ar trebui să fie legal de la 15-16 ani iar poliția ar trebui să sape mai mult când au o anchetă de acest gen pe mâini. Suedia nu degeaba a modificat legea în acest sens. S-au prins că femeile sunt curve de mici.

PS-in poza nu e o minoră, e doar o pitipoancă găsită pe net.

3 COMENTARII

  1. Da, intradevar Suedia a schimbat legea. Pana la 21 de ani nu au voie sa-si cumpere tigari, alcool sau sa mearga in cluburi/discoteci si amenzile pentru oricare din astea sunt aspre, la fel si cu sexul sunt minore pana la 21 de ani dar au drept la permisul de conducere de la 16 ani.

  2. „ori daca faptuitorul a abuzat de încrederea victimei sau de autoritatea ori influenta sa asupra acesteia.” Ce o poate opri sa spuna ca am abuzat de increderea ei? M-am interesat inainte sa scriu. N-am scris asa din senin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here