Inferno- Tom Hanks a imbatranit rau de tot

676

Știți cum spun gamerii că jocul devine plictisitor la un moment dat, pentru că este repetitiv? Adică trebuie să faci aceleași misiuni, doar că e alt personaj negativ. În Mafia 3 nici nu s-au mai obosit să le schimbe înfățișarea. Dar e un super joc despre care am să vă povestesc mai târziu.  Am citit 3-4 cărți foarte bune, am jucat un joc minunat, am văzut un  film bun, dar nu am avut timp să vi le recomand pentru că eram ocupat să le spun adevărul celor cu familia tradițională.

Cărțile lui Dan Brown sunt ca o telenovelă

Dacă ai citit o carte le-ai citit pe toate.  Și cu toate astea, am citit ca tot ce a scris Dan Brown. Nu pentru că sunt atât de bune, ci pentru că sunt atât de interesante, încât nu m-am putut abține.  Nici inferno nu face rabat de la situație. Un răufăcător care vrea să facă nasoale, noroc cu Robert că e în zonă să rezolve situația.

Filmul e diferit

Și nu zic asta  pentru că sunt un pretențios care flatulează cultură, ci pentru că este diferit de filmele de până acuma, chiar și cartea. Nu mai e atât de misterios, nu te mai ține cu sufletul la gură. Robert nu mai e atât de carismatic și m-a cam enervat că era atât de neajutorat, lovit la cap……vai de mama lui. Plus de asta, a fost cam previzibil. Dacă în Îngeri și Demoni  am fost surprins să aflu că personajul negativ a fost tânărul consigliere, de data aceasta nu am mai fost așa surprins. Poate și pentru faptul că Dan Brown nu și-a schimbat modalitatea de lucru. SIncer, preferam să se ecranizeze cartea Simbolul pierdut, cred că era mult mai interesantă și păstra oarecum cursul acțiunii din celelalte cărți.

Oricum, filmul este bunicel, merită văzut chiar și la cinema, dacă mai rulează.

Cartea o găsești la:

Emag

Elefant 

Libris – Ai TRANSPORT GRATUIT

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here