Există școli! În Anglia exista un fel de facultate unde studiezi 3 ani de zile ca să spui după aceea niște prostii despre un om bazându-te pe zodia lui și dacă luna s-a rotit cum trebuie în jurul pământului.

Voi vă dați seama că oamenii aceștia câștigă mai multi bani decât un doctor??? Neti Sandu! Aia toată viața ei mi-a zis că o să am bani. Să moară mă-sa de mincinoasă că dacă era așa cum zicea ea, acuma vă scriam de pe o insulă privată.

Adevărul.ro are emisiune de 40 de minute dedicată acestei prostii. 40 de minute!!! În care o tanti ne spune că dacă luna patrunde bine în Taur o să aibă parte de o creștere salarială!!!!! În jur de 11 ore pe zi îmi petrec la muncă cu tot cu drum. Cinci ani de studii superioare și una ca Neti Sandu câștigă de vreo 5 ori salariul meu.

Nu-i așa că e frumoasă lumea? Una ne povestește despre lună și ascendent în Berbec, că dacă o întrebi de o planetă mai știe de Marte și gata, iar altul studiază cinci ani să devină medic pe un salariu mai mic.

Partea și mai proastă este că majoritatea femeilor cred în prostia asta și o iau de bună. Aaaaaaa, ești în gemeni???? NU putem avea ceva serios pentru că gemenii înșeală. Aici tind să-i dau dreptate pentru că tot ce s-a zis de gemeni mi s-a potrivit. Dar nu asta e ideea, lucrurile astea sunt false, sunt invenții ieftine iar unii își ghidează viața după așa ceva.

Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here