Înainte de orice consultăm horoscopul

412

În România a devenit o modă să consulți horoscopul. Ok, toate bune și frumoase până aici, dar deja unii exagerează cu materiale care se vor ”jurnalistice”, postate chiar de site-urile televiziunilor naționale de nișă din România, cele care se vor serioase.

Păi hai să vă zic eu ceva măi băieți care scrieți aceste articole de 3 lei, care nu sunt materiale jurnalistice, scrise de niște obosiți, care nu-și mișcă curu’ de pe scaunul din birou să meargă pe teren să adune informații. Sunt niște leneși care nu au studii jurnalistice, intrați în domeniul ăsta pe ”pile”, care nu fac altceva decât să stea pe facebook și să facă știri despre statusurile pe care Drăgușanca le postează în lipsă de altceva. Și ne mai și tratează cu litere de-o șchioapă în titluri incitative de gen: ”șoc”, ”groază” sau ”horror”.

Revenind asupra horoscopului, să vă mai spun ceva măi ”dragi jurnaliști”! Nu mai putem face sex dacă nu consultăm horoscopul? Să vedem cu cine ne potrivim la pat. Nu vom avea erecție dacă nu se aliniază stelele corespunzător sau fetele devin frigide? Imaginați-vă un grup de bărbați de ăștia, care se vor Alpha, într-un club agățând o tipă. Trebuie să o sune pe Urania să vadă dacă fata respectivă are chef de sex! Sau dacă poate să-i facă un oral în funcție de zodie. Sau cum să te masturbezi în funcție de Calea Lactee!

Netty Sandu fie cu voi!

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here