Imi place cand parasutele fac pe inocentele

433

Că vai, eu nu m-am deschis din greșeală, mi-e rușine acuma că nu m-am deschis la timp. Eu mă refer, desigur, la o parașută reală, voi credeați că m-am referit la femei.

Și bineînțeles că mă refer la o anumită femeie care a primit un negru mare și rapid, iar acuma se simte rușinată după ce au apărut pozele în presă.

O studentă în vârstă de 20 de ani a postat mai multe fotografii pe WhatsApp în care apărea în ipostaze intime alături de atletul Usain Bolt. După ce a făcut public faptul că și-a petrecut noaptea cu Usain Bolt, Jady Duarte a declarat că „a fost ceva normal” dar că acum „moare de rușine”.

Deci cum? Fata se plimbă haț haț, o prinde un șarpe, o gâdilă, ea face poze, le împarte la toată lumea, spune pe unde apucă că a fost atinsă de Usain Bolt, după care ne spune că e rușinată și că nu așa a căutat faima??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

După ce pozele au devenit virale, studentă a declarat că „Este un lucru negativ. Nu am vrut niciodată să devin faimoasă. Mi-aș fi dorit să nu se afle. Mor de rușine.

????? E clar, retardul e mare la ea. Reiau, să se înțeleagă clar. A pozat, a trimis pozele la toată lumea. A spus prin presă că s-a culcat cu Usain Bolt. După care declară că și-ar fi dorit să nu se afle. Aaaaah să fii tânăr.

În rest n-am înțeles de ce se cacă jurnaliștii pe ei că ăla s-a culcat cu una. Cică vezi doamne a zis soră-sa lu nenetu Bolt că el este într-o relație de 2 ani. Păi?  A zis el? Că el știe mai bine decât soră-sa ce relație are.  Și tot în acest articol minunat aflăm că, de fapt, studenta ar fi văduva unui traficant de droguri și că are 2 copii. Alegeți partea care vă place mai mult. Studentă sau soție de mafiot mort.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.