Femeia care mi-a schimbat viața.

617

Am făcut masculii de rușine cu ce am să povestesc eu aici, dar așa se întâmplă când ești tânăr și prost.

Eram în anul întâi de facultate, aveam o colegă pe care n-am observat-o, nici ea pe mine, deci nu era mare problemă. Doar că a venit vara și, din plictiseală, am început să vorbim. La început a fost casual, dar după ce am început să ne cunoaștem mai bine, au venit discuțiile despre sex.  Fata nu era ruptă din cer, dar nici urâtă, era medie dar cu niște sâni demențiali, plus că la un moment dat se vopsise roșcată, iar roșcatele sunt viața mea(cum ar zice salam). Fata povestea despre sex cu o lejeritate ieșită din comun, nici Hitler n-a avut așa lejeritate când a ucis milioane de evrei(rar vezi așa ceva la o femeie), mi-a spus toate detaliile picante din viața ei, atât de detaliat încât eram pregătit de acțiune doar citind mesajele trimise de ea. Mi-a povestit cum fostul ei prieten i-a spus ca nu e bună în pat, iar după ce a prins experiență   s-a culcat cu el doar pentru a-i demonstra că se înșeală.

Asta îmi dă de gândit, următoarea replică de agățat o să sune cam așa: Pun pariu că o să fii cea mai proastă experiență sexuală din viața mea. Sper să meargă….

Să revenim la fată, vorbea despre sex cu o lejeritate ieșită din comun, într-o zi, fiind vară iar noi fiind în vacanță, m-a întrebat dacă n-aș vrea să ne vedem, ea fiind dispusă să vină la mine. Prostul de mine nu i-a oferit un răspuns clar niciodată, am tot amânat în speranța că ne vom vedea când începe școala.

Discuțiile au continuat, spunea că s-a săturat de sex pentru că nu mai are ce să experimenteze nou. I-am zis să se înregistreze, fiind ceva nou pe atunci, cel puțin la români. Mi-a spus că a făcut și asta și îmi tot bătea apropouri evidente, numai că nu mi-a zis ”Bă, boule, hai și dumă în rai cu organul tău”.

Între timp își găsise prieten, dar discuțiile despre sex între noi doi au continuat, ba chiar îmi explica foarte detaliat ce și cum face cu iubitul ei.  Vara a trecut și stătea să înceapă anul universitar, eu deja îmi dădusem seama de ce voia ea de la mine, numai că, surpriză, fata a renunțat la facultate fără să-mi spună. N-am mai văzut-o, n-am mai vorbit cu ea până acum câteva zile când a intrat pe mine și mi-a zis ”Ce prost ai fost, Răzvane, te-aș fi f*tut de-ți suna apa în cap”.

Atât, nici salut, nici pa, pur și simplu mi-a aruncat replica asta și gata a fost. Degeaba am încercat să vorbesc cu ea, degeaba m-am străduit s-o chem acuma la o partidă. M-a tratat doar cu tăcere.

Asta e învățătură de minte, trebuie să fiu atent la semne, pentru că dacă ai refuzat o femeie de la așa ceva, nici de-a dracu nu mai vine cu tine.

Nu e singura femeie pe care am refuzat-o, dar pe celelalte le-am refuzat pentru că am vrut eu. Asta însă mi-a rămas în minte, iar Răzvănel cel mic îmi spune și în ziua de azi că am fost un idiot.

12 COMENTARII

  1. Sincer m-a distrat pe cinste „postarea” ta 🙂 ,cam toti patim cel putin o data in viata,fata sa vreie iar noi ca niste baieti buni si simtiti ce suntem nu vedem ca fata „tremura” langa noi. Asta e Razvan,viata merge inainte,iar ptr Razvanel cel mic,lasa prietene,o sa fie si alte gauri ,nu chiar asa de exploatate ca a lui tipa in cauza :))

  2. O femeie poate ierta un barbat care incearca sa o seduca ,dar niciodata un barbat care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera.

  3. tare de tot povestea ta :-)) eu nu am refuzat nici o femeie :-)))))) ca e urata ca e frumoasa ce conteaza „daca nu o fut eu o fute altu ” asa e vorba aici :-))

  4. Si eu am patit-o, si inca si in ziua de azi imi dau palme… si sus si jos! 😀
    Sincer, arata mult mai bine blogul tau cu astfel de subiecte. La mai mare! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here