Am să încerc să ating toate punctele. Știu că este foarte importantă pentru voi familia tradițională.

Dar care este familia tradițională românească?

Să fie oare asta? Nu cred, astea-s cazuri rare și scoatem doar ce-i rău în față. Ideea este că cei care susțin ideea asta de familie tradițională, cei care sunt împotriva oricărui lucru care nu se află în biblie, sunt oameni care au considerat că este necesar să știe să pună o semnătură pe foaie și să-și citească numele. De restul s-a ocupat altcineva: Partidul sau Dumnezeu.

Ce înseamnă familia tradițională?

Păi conform susținătorilor- Familia tradițională este familia din care omul are sansa să se nască. Asta a fost o explicație proastă pe care am primit-o, pentru că omul se poate naște și dacă doi oameni nu sunt căsătoriți. Familia tradiționala este uniunea unui cuplu (bărbat și femeie) în fața lui Dumnezeu. Adică fără homosexuali, fără lesbiene.

Pentru că țara și biserica au nevoie de oameni care să facă plozi, câți o fi: 6, 7, 11  dacă îți pleacă la magazin ai 9, 10, 12, 17. Depinde de câți proști are nevoie țara asta.

Ce uită Biserica când organizează aceste ”evenimente”

Uită să răsfoiască Biblia. Adam și Eva au avut trei băieți: Cain, Abel și Set. Ultimul a venit după ce Cain l-a omorât pe Abel. Cumva,  Eva era mama eroină de serviciu. Medaliata supremă a partidului. Făcea copii cu copii ei.  După aia tații își lăsau fetele gravide. După aia frații își înseminau surorile. Copilul-mama. Etc. Un joc dinăsta demn de filme porno. Tradiția încă se respectă în Vaslui.  Deci familia tradițională se bazează pe incest. Frumos, domn părinte.

Problema e că suntem un popor de homofobi

Și asta vor ei de fapt. Să nu se trezească că în fața lor la nuntă vor avea doi bărbați sau două femei. Îți dai seama că i s-ar prăji preafericitului căcatul ăla de pălărie din cap? Problema e că nici nu poți să le spui idioților că au mentalitate de Evul Mediu. Pentru că în antichitate homosexualitatea era acceptată de civilizațiile avansate: Greci, Sirieni, Romani, Japonezi, Chinezi. Adică civilizații care au contat în formarea lumii, dezvoltarea științelor și contribuții aduse umanității. Desigur, unii și-au dat-o-n fund, că așa le place.

Știi cine mai era homosexual și n-a avut o familie tradițională? Alan Turing!!! Alan Turing e omul căruia datorită stai azi pe Facebook folosind un computer. Cu plăcere, tradiționaliști mici ce sunteți.

 

No, cum văd eu familia tradițională?

Familia tradiționala este formată din mamă, tată, copil, soră, verișoară, mătușă, unchi. DUpă care se strâng toți într-o camera și fac prostioare în grup, până devin pe rând: mamă, tată, soră, bunic, mătușă sau unchi.

Într-o țară în care problemele sunt mult mai grave, retardații se duc să susțină cine cu cine ar trebui să facă sex. Și mai ziceți că homosexualii sunt bolnavi psihic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here