Experienta mea la desen sau de ce nu as putea sa fiu niciodata un tattoo artist

0
533

Dacă m-ai pune să desenez un om, aș trasa un cerc, iar trunchiul, mâinile și picioarele ar fi reprezentate printr-o linie. Cam aici se termină talentul meu, e maxim ce pot da. Dar e ok, compensez în altă parte…..ladies, you know what i mean.

Sunt atât de slab la desen, încât prin clasa a 6-a, am reușit să copiez la perfecție biserica de lângă școală. M-am concentrat atât de tare încât mi-am ars creierul. Problema a fost că, atunci când l-am arătat acasă, nimeni nu m-a crezut. Chair și mama mi-a spus că a fost făcut de altcineva. Atât de perfect era, vă spun. Poate de aceea urăsc biserica? Un psiholog ne poate ajuta.

De aceea sunt puțin invidios pe oameni ca Marius Jucan, Valerian sau Marius de la BasTattoo. Marius de la Bas mi-a desenat o frumusețe de tatuaj care și astăzi, după 3 ani, încă se prezintă în cele mai bune condiții. De aceea i-am rămas fidel și toate tatuajele mele au fost făcute la salonul lui și executate de Valerian. Și vor urma multe altele. Pe spate vreau să-mi fac asta.

Și cu toate că eram cel mai slab om din univers la desenat, an de an am avut desene expuse pe holurile școlii generale. Pentru că trăgeam de timp, nu făceam nimic la oră, și-mi desena mama acasă.

Ba chiar cred că sunt singurul om din lume care era să rămână corigent la desen. Într-un final mi-a încheiat media cu nota 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here