Eu as da o lege care sa pedepseasca persoanele care spun ca au fost hartuite sexual dupa zeci de ani

497

Nu mai am nervi să văd cum toate divele care s-au prostituat pentru un rol au devenit victime și vin să ne povestească cât de mult suferă ele în casa lor care valorează câteva milioane de dolari. 

Totul a început cu Asia Argento care a zis că a fost agresată în anii 90 de Weinstein. Desigur, Asia Argento s-a pozat, gravidă fiind, goală în cadă când trăgea cu patos din țigară. Dar hai să nu ne îndoim de moralitatea ei.

Ideea e simplă, dacă ești hărțuită sau hărțuit sexual, faci plângere cu prima ocazie.

Nu stai și te complaci în situație pentru că știi că o să câștigi bani grei dacă te culci cu un anumit nene, iar după ce te vezi cu sacii în căruță te victimizezi și ne povestești cât de mult ai suferit tu pentru milioanele de dolari.

A mai venit una care a zis ca prin anii 90 a fost hărțuită sexual. Nu mi-a dat nici măcar o lacrimă, ba chiar îmi doresc s-o văd suferind pentru că a tăcut 20 de ani. A devenit cumva o modă ca toate să fie agresate sexual?

Am senzația că în america până și un compliment poate fi privit ca hărțuire sexuală.

Cred cu tărie că omenirea are nevoie de o lege care să pedepsească persoanele care au fost hărțuite sexual și n-au depus plângere. Dar se plâng totuși de treaba asta peste 5, 10 sau 20 de ani.

Știu că n-are sens ce am scris, dar deja mă irită și mă simt agresat de toate plângăcioasele care susțin că au fost agresate sexual pe vremea în care internetul era la stadiu de proiect. E pur și simplu ipocrizie de la Hollywood care s-a transmis și în România.

PS-Uite o poza cu SIA în fundul gol. Poza a fost publicată de SIA pentru că niște oameni au cerut bani pe poza iar artista n-a vrut ca fanii ei să plătească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here